Orduspor, Kasımpaşa Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Orduspor, Kasımpaşa Hazırlıklarını Sürdürüyor

Orduspor, Kasımpaşa Hazırlıklarını Sürdürüyor

Orduspor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında kendi evinde oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

16.04.2013 13:22  Güncelleme: 13:24

Orduspor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında kendi evinde oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Orduspor Teknik Direktörü Cevat Güler, ilk karşılaşmasında 3 puanı hedeflediğini söyledi.

Orduspor tesislerinde teknik direktör Cevat Güler yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların moralinin bir hayli yüksek olduğu gözlenirken, antrenman ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çalışmalarla devam etti. Antrenmana hafif sakatlığı bulunan Müslüm Yelken katılmadı.

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran teknik direktör Cevat Güler, Orduspor ile çıkacağı ilk karşılaşma olan Kasımpaşa maçından üç puan almak istediğini belirterek, "Zorlu bir sürecin ilk aşamasındayız. Dün arkadaşlar ile tanıştık ve ilk antrenmanımızı yaptık. Bugünden itibaren taktik antrenmanlarına başlayacağız. Biz üç puan almak istiyoruz. Başka bir sonuç bizim için tatmin edici olmaz. Her şeyimiz ile üç puanı almak için uğraşıyoruz. Buna uygun işler yapacağız. Kasımpaşa'yı izliyoruz. İyi bir takım. Sonuçta ilk beş takım içinde olan bir takım. Hem kadro olarak hem de sezon başından beri gösterdikleri oyun ile iyi oyuncuları olan bir kadroya karşı mücadele edeceğiz. Biz oyun seviyemizi fiziksel ve psikolojik seviyemizi bir üste çıkartıp, bu maçtan üç puan almak istiyoruz. Hiçbir maç kolay olmadığı gibi ligin sonuna doğru yorgunluğun başladığı, genel anlamda yeni senenin de hesapları yapıldığı dönemde yüksek seviyede iş yapmak kolay değil. Biz bunun için uğraşacağız. İlk maçımızda üç puan ile tanışıp, geriye doğru beş haftadır puan alamayan bir takımımız var. Onun üzerine koyarak devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Orduspor, Kasımpaşa Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement