Ordusporlular Hector Cuper'i Karşıladı - Son Dakika
Spor

Ordusporlular Hector Cuper'i Karşıladı

Ordusporlular Hector Cuper\'i Karşıladı

Orduspor'un yeni teknik direktörü Hector Cuper, Çarşamba Havaalanı'nda taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı.

03.01.2012 20:23  Güncelleme: 20:37

Orduspor'un yeni teknik direktörü Hector Cuper, Kulüp Başkanı Nedim Türkmen'le birlikte Çarşamba Havaalanı'nda taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Orduspor'un anlaşmaya vardığı ünlü Hektor Cuper, öğle saatlerinde Roma'dan uçakla İstanbul'a, daha sonra da Başkan Nedim Türkmen ile birlikte bindiği uçakla Çarşamba Havaalanı'na indi. Yaklaşık 200 kadar Orduspor taraftarları tarafından karşılanan Hector Cuper'e büyük sevgi gösterisinde bulunuldu. Taraftarlar, meşale yakıp Arjantinli teknik adama mlor beyaz kaşkol hediye edip çiçek verdiler.

"FENERBAHÇE GÜÇLÜ RAKİP"

Bu arada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hector Cuper, "Türkiye Lİgi, Avrupa'da sürekli sözü edilen bir lig. Türk takımları sürekli olarak Şampiyonlar Ligi'nde yer alıyor. Güçlü bir lig" dedi. Yarın karşılaşacakları Fenerbahçe maçına da değinen Cuper, "Zor bir maç tabiki. Fenerbahçe'nin gücünü biliyoruz. Takımımız da maça iyi hazırlandı. Beklentiler büyük. Umarım bu beklentilere cevap veririz" diye konuştu.

Başkan Nedim Türkmen ise, "Cuper ismini gündeme getirdiğimizde dalga geçtiğimizi başaramayacağımızı söylediler. Ama biz ne söylediysek, onu yapıyoruz. Cuper'in gelişiyle birlikte önümüzdeki günlerde yeni futbolcular da gelecek. Artık bizim de şehir olarak Hector Cuper'e sahip çıkmamız gerekiyor" dedi.

Hector Cuper ve Başkan Nedim Türkmen daha sonra karayoluyla Ordu'ya hareket etti. Cuper'in yarın takımının başında Fenerbahçe'ye karşı ilk kez sahaya çıkacağı bildirildi. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Ordusporlular Hector Cuper'i Karşıladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement