Osmanlıspor Kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan Ameliyat Edildi - Son Dakika
Spor

Osmanlıspor Kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan Ameliyat Edildi

26.11.2018 18:52

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Osmanlıspor'un kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan, Gaziantep'te ameliyat edildi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Osmanlıspor'un kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan, Gaziantep'te ameliyat edildi.

Kentteki özel bir hastaneden yapılan açıklamada, dirseğinden sakatlık yaşayan genç file bekçisinin, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Mehmet Emre Hanay tarafından ameliyat edildiği aktarıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Hanay, 24 yaşındaki kalecinin rutin kontrollerinin devam ettiğini ve önümüzdeki günlerde kolundaki alçının alınacağını kaydetti.

Ardından fizik tedavi sürecinin başlayacağını anlatan Hanay, Türkaslan'ın 2 aylık sıkı tedavi programına alınacağını, futbolcunun sahalara daha erken dönmesi için çaba sarf edeceklerini vurguladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Osmanlıspor Kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan Ameliyat Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement