Oyuncu Gürgen Öz, Çektiği Videoyla Kavga Eden Arda Turan ve Berkay Şahin'i Tiye Aldı - Son Dakika
Spor

Oyuncu Gürgen Öz, Çektiği Videoyla Kavga Eden Arda Turan ve Berkay Şahin'i Tiye Aldı

Ünlü oyuncu Gürgen Öz, geçtiğimiz gün kavga eden Arda Turan ve Berkay Şahin'le şarjlı matkapla video çekerek 'Kafama sık' sözleriyle alay etti.

15.10.2018 14:20  Güncelleme: 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rol aldığı film ve dizilerle adından söz ettiren ünlü oyuncu Gürgen Öz, gittikleri eğlence mekanında kavga eden futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin'le alay etti.

ARDA VE BERKAY'I TİYE ALDI

Magazin gündemine bomba gibi düşen olayda Arda Turan ve Berkay Şahin ayrı ayrı gittikleri eğlence mekanında kavga etti. Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e sözlü tacizde bulunduğu iddia edilen Arda, burnunu kırdığı için hastanede yatan Berkay'ın yanına silahla gitti. Gürgen Öz ise ünlü isimlerin bu kavgasını çektiği videoyla adeta tiye aldı.

Oyuncu Gürgen Öz, Çektiği Videoyla <a class='keyword-sd' href='/kavga/' title='Kavga'>Kavga</a> Eden Arda Turan ve Berkay Şahin'i Tiye Aldı

"KAFAMA SIKACAKSIN!"

Ünlü oyuncu paylaştığı videoda "Ben yanlış anladım, ben öyle olduğunu bilmiyordum. Ben buraya özür dilemeye geldim. O yüzden 'kafama sıkacaksın' ben öyle bir insan değilim." sözleriyle ikiliyi tiye aldı. Öz, kavgadaki gerçek tabancaya dikkat çekmek içinde şarjlı matkap kullandı.

Oyuncu Gürgen Öz, Çektiği Videoyla Kavga Eden Arda Turan ve Berkay Şahin'i Tiye Aldı

NE OLMUŞTU?

Futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin, geçtiğimiz gün gittikleri eğlence mekanında kavga etti. Arda tarafından Berkay'ın karısı Özlem Ada Şahin'e sarkıntılık iddiasından dolayı çıkan tartışma kavgaya dönüşmüş, futbolcu şarkıcının burnunu kırmıştı. Kavga sonrası Arda Turan, belindeki tabancayla Berkay'ın tedavi gördüğü hastaneye gitmişti.

Oyuncu Gürgen Öz, Çektiği Videoyla Kavga Eden Arda Turan ve Berkay Şahin\'i Tiye Aldı

Son Dakika Spor Oyuncu Gürgen Öz, Çektiği Videoyla Kavga Eden Arda Turan ve Berkay Şahin'i Tiye Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • arda haklı: ben de ardanın arkasındayım . arkadaslar çukur kaçta başlıyor ?? 1 7 Yanıtla
  • No sikintioz: buda aklini siyirdi gözlere bak ot ice ice ne hallere geldiniz 3 0 Yanıtla

Advertisement