P. Karşıyaka Yeni Sezona Kötü Başladı - Son Dakika
Spor

P. Karşıyaka Yeni Sezona Kötü Başladı

P. Karşıyaka Yeni Sezona Kötü Başladı

Basketbol Süper Ligi takımlarından P. Karşıyaka, yeni sezon öncesi oynadığı üç hazırlık maçını da kaybetti. İzmir ekibi, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Çağdaş Bodrum Spor ve Aliağa Petkimspor'a yenilerek istediği sonuçları alamadı. Takımın sakat oyuncusu Vernon Carey Jr'ın tedavisine başlandı. P. Karşıyaka'nın takviyeler yapması bekleniyor.

12.09.2023 15:50

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden P. Karşıyaka, yeni sezon öncesinde şu ana kadar çıktığı üç hazırlık maçını da kaybetti.

Basketbol Süper Ligi'nde geçtiğimiz sezon play-off finali oynayan P. Karşıyaka, yeni sezon çalışmaları çerçevesinde hazırlık maçlarına çıkmaya başladı. Yeşil-kırmızılar, Manisa Büyükşehir Belediyespor'a 83-74, Çağdaş Bodrum Spor'a 83-78 ve son olarak da Aliağa Petkimspor'a 86-69 yenildi. Böylece İzmir ekibi, bu müsabakalarda istediği sonuçları alamadı. Öte yandan Aliağa Petkimspor mücadelesinin ilk dakikalarında yaşadığı sakatlık sonrası maça devam edemeyen Vernon Carey Jr'ın tedavisine başlanıldığı öğrenildi.

Kaf-Kaf'ta takviyeler devam edecek

Yeni sezon öncesinde büyük oranda takımı koruyan P. Karşıyaka, dış transferde ise A. Efes'ten Furkan Haltalı, NBA'de Minnesota Timberwolves, Indiana Pacers ve Boston Celtics formaları giyen Kelan Martin, Darüşafaka'dan Hakan Sayılı, Washington Wizards'dan Vernon Carer Jr ve son olarak da Maccabi Tel Aviv forması giyen Darrun Hilliard'ı kadrosuna katmıştı.

Özellikle hazırlık maçlarının kötü geçmesinden dolayı İzmir ekibinin bir veya iki takviye daha yapması bekleniyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor P. Karşıyaka Yeni Sezona Kötü Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement