Paris Hilton ve Beckham, İstanbul'a Geliyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Paris Hilton ve Beckham, İstanbul'a Geliyor

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Paris Hilton ve Beckham, İstanbul\'a Geliyor
 Güncelleme: 

Galatasaraylı Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau'nun tasarımları için vereceği davete, bir çok ünlü isim katılacak.

Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau tasarımcı oldu. 'Yenge' lakaplı Yolanthe Cabau'nın takı koleksiyonunun tanıtımı için vereceği davete birçok ünlü geliyor.

21 Mayıs salı günü Reina'da düzenlenecek geceye Paris Hilton kardeşiyle katılacak. Paris Hilton, Yolanthe Cabau ile çekildiği fotoğrafı twitter'da paylaşırken, partiye başka ünlüler de katılacağı öğrenildi. Yolanthe Cabau'nın vereceği partiye Antonio Banderas ile eşi Melanie Griffith ve Victoria Beckham gibi ünlüler de katılacak.

Wesley Sneijder de bu gecenin eksiksiz olması için kesenin ağzını açtı. Ünlü futbolcu davetlileri İstanbul'a getirtmek için 6 uçak kiraladı.

(Gecce)

Kaynak: Haberler.Com