Pellegrini'ye Soruşturma Açıldı - Son Dakika
Spor

Pellegrini'ye Soruşturma Açıldı

Pellegrini\'ye Soruşturma Açıldı

UEFA, Manchester Teknik Direktörü Pellegrini'nin Barcelona maçının ardından Hakem Eriksson'u hedef alan açıklamaları hakkında soruşturma başlattı.

20.02.2014 23:46  Güncelleme: 00:06

"Hakem Barcelona'yı kolladı"

UEFA, Manchester City Teknik Direktörü Manuel Pellegrini'nin Barcelona maçının ardından İsveçli hakem Jonas Eriksson'u hedef alan açıklamaları hakkında soruşturma başlattı

Barcelona'nın 2-0 kazandığı maçın ardından Martin Demichelis'in 54'üncü dakikada sebep olduğu penaltı ve gördüğü kırmızı kart hakkında ağır eleştirilerde bulunan Pellegrini, "Böylesi bir maça İsveç'ten ve daha önce Barcelona aleyhine hata yapan bir hakem atamanın da iyi bir fikir olmadığını sanıyorum. Futbol burada, Avrupa'da, İsveç'te olduğundan daha önemli. Bu tip maçlara daha tecrübeli hakemlerin verilmesi gerekiyor." demişti.

Pellegrini'nin bu sözlerinin ardından ise UEFA bugün "UEFA, disiplin müfettişlerinden birine Manchester City Teknik Direktörü Manuel Luis Pellegrini'nin adı geçen maçın ardından basına verdiği demeçler hakkında soruşturma başlatması yönünde talimatını vermiştir." açıklamasını yaptı.

Demichelis kabullendi

Maçın ardından tartışmalı karar hakkında Fernandinho, Nasri ve Zabaleta da hakemi suçlarken olayın kahramanı Demichelis, "Müdahaleyi yaptığım an topu alacağımdan emindim. Ardından ise tam Messi'den topu çalacağını düşünüyorsunuz ama yapamıyorsunuz. Ben de faul yaptım." diyerek hakemin doğru karar verdiğini belirtmişti.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Pellegrini'ye Soruşturma Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement