Pendikspor Teknik Direktörü Vieira: 4 maç sonra moral bulduk - Son Dakika
Son Dakika Logo

Pendikspor Teknik Direktörü Vieira: 4 maç sonra moral bulduk

25.12.2023 22:49

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere kalan Siltaş Yapı Pendikspor'un teknik direktörü Ivo Vieira, 4 maç sonra puan alarak moral bulduklarını söyledi. Vieira, maçın sonuna doğru galibiyet golünü atabileceklerini belirtti ve ikinci yarıda daha fazla çalışarak puan tablosunda üst sıralara çıkmak istediklerini ifade etti.

- Ivo Vieira: "İyi ve yeni bir sürecin başlangıcı olduğunu düşünüyorum"

İSTANBUL - Pendikspor Teknik Direktörü Ivo Vieira, Ankaragücü maçının ardından yaptığı açıklamada, 4 maç sonra kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyerek "İyi ve yeni bir sürecin başlangıcı olduğunu düşünüyorum" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Pendikspor, evinde karşılaştığı Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı. Müsabakanın ardından Pendikspor Teknik Direktörü Ivo Vieira, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 4 maç sonra kazanmaları takıma devre arası öncesi moral olduğunu aktaran Ivo Vieira, "Geriye düşmemize rağmen maçı bırakmadık. Bunun karşılığında beraberlik golünü bulduk. Maçın sonuna doğru galibiyet golünü de atabilirdik. İyi ve yeni bir sürecin başlangıcı olduğunu düşünüyorum. Ligde kalmak istiyoruz. İkinci yarıda daha fazla çalışacağız. Puan tablosunda daha üst sıralara çıkmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Pendikspor Teknik Direktörü Vieira: 4 maç sonra moral bulduk - Son Dakika


Advertisement