TFF, Beşiktaş'a Tribün Kapatma Cezası Verdi - Son Dakika
Spor

TFF, Beşiktaş'a Tribün Kapatma Cezası Verdi

TFF, Beşiktaş-Osmanlıspor maçında, siyah-beyazlı taraftarın neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle, kulübe 200 bin TL para ve tribün kapatma cezası verdi.

20.05.2016 12:23  Güncelleme: 14:16

Süper Lig'in 33. haftasında oynanan ve şampiyonluğun ilan edildiği Osmanlıspor maçı Beşiktaş'a pahalıya patladı. Siyah beyazlılar PFDK'dan ceza aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bugün yapılan toplantının ardından Profesyonel Disiplin Kurulu'nda (PFDK) alınan kararları açıkladı.

BEŞİKTAŞ'A CEZA YAĞDI

PFDK'nın bugün yapılan toplantıda almış olduğu kararlar TFF internet sitesinden yayınlandı. Alınan bu karar sonrası Süper Lig şampiyonu Beşiktaş'a ceza yağdı. İşte TFF'nin açıklaması:

"Beşiktaş'ın, 15.05.2016 tarihinde oynanan Beşiktaş - Osmanlıspor Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 200 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Güney Kale Arkası ve Kuzey Kale Arkası tribüne giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişleri engellenmesine, aynı müsabakada Beşiktaş'ın taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 15 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

TFF, Beşiktaş\'a Tribün Kapatma Cezası Verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor TFF, Beşiktaş'a Tribün Kapatma Cezası Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement