PKK'lılar, Kandil'de Fener'in Maçını İzlemiş - Son Dakika
Spor

PKK'lılar, Kandil'de Fener'in Maçını İzlemiş

PKK'lılar, Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'nin Amedspor'u elediği karşılaşmayı Kandil'deki karargahta izlemiş ve ATV spikerine yorumlarından dolayı tepki göstermiş.

10.03.2016 01:02  Güncelleme: 09:25

Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, Diyarbakır temsilcisi Amedspor'u 3-3'lük beraberliğin rövanşında 3-1 mağlup ederek yarı finale yükselmişti. Bu karşılaşmanın, terör örgütü PKK'nın Kandil'deki karargahında canlı izlendiği ve ATV spikerinden rahatsızlık duyulduğu ortaya çıktı.

"TARAFLI MAÇ ANLATMIŞ"

Örgüte yakınlığıyla tanınan Med-Nuçe TV'nin Genel Yayın Yönetmeni Baki Gül, Fırat Haber Ajansı'na yazdığı analizde PKK'lılarla birlikte maçı takip ettiğini ve örgüt elemanlarının, karşılaşmayı sunan spikerin taraf tutarak anlattığı iddiasıyla rahatsızlık duyduğunu belirtti.

Gül, bir PKK'lının maç sırasındaki yorumunu şu şekilde anlatıyor:

"Türk medyasının Kürt düşmanlığı ve Türk ırkçılığı maçı sunan spikerin ses tonuna da sinmiş. Fenerbahçe gol atarken yaşadığı heyecana karşılık Amedspor gol atarken takındığı sessizlik ve üzüntü çok şeyi anlatıyor. Amedspor başka bir ülkenin başka bir halkın takımı. Hatta düşman ülkenin takımı gibi ele alınıyor."

MAÇ ANLATIRKEN "ONLAR" DEMESİ TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Maçı sunan spiker Gökhan Telkenar, karşılaşma sırasında yaptığı yorumlarda sosyal medyada eleştiri konusu olmuştu. Amedspor için "onlar" ifadesini kullanması birçok taraftarın tepkisini çekmişti. Telkenar, kendisini "Bu kelimenin bir kesimi bu kadar rahatsız edeceğini düşünmemiştim. Sürç-ü lisan ettiysek af ola." ifadeleriyle savunmuştu.

PKK\'lılar, Kandil\'de Fener\'in Maçını İzlemiş

Son Dakika Spor PKK'lılar, Kandil'de Fener'in Maçını İzlemiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (56)

  • ağa: Bebek katilkerinden ne insan olur ne hayvan. 40 19 Yanıtla
    kayyum: Pekiiiiiiiii, siz bebek katilleri ile neden top oynarsınız???? 7 15 .: Kayyum sen hangi ülkeyi savunuyosun... Fazla konuşma.... 1 1 NE MUTLU KÜRDÜM DIYENE: Sizin oldurdugunuz bebekler kurt cocuklari ne olacak alcaklar 0 1
  • ağa: Demek ki silah birakip spora medeniyete merak salmislar dag ayilari 37 16 Yanıtla
    hakyolu: İstemezmisin gelsinler onlarda insan onlarda seningibi varsada bi yanlışlıklarıda ALLAH islah etsin ki onlar halk uzantısı bi ürgüt ama yeter bizde silahı hak bulmuyoruz açılsı ünleri onlada ALLAH YOLUNDA haklarını arasınlar... 0 0
  • hakyolu: Onlar insan bizimgibi kabul etsekte etmesekte.. 20 22 Yanıtla
  • Ülkücü: nasıl koydu fener amed spora hainler sizeda tsk koyacak 16 9 Yanıtla
  • karbüratör: sen bu ülkede yaşarken biz demezsen onlar olursun... 21 3 Yanıtla
  • Ermeni Barikat hendekyan: Yalnız bizim çocuklar kandilde öyle dememiştir amedspor ermeni takımıdır demiştir kuzum tanrı aşkına haberi doğru yapın sebastiyan demiryan yani seloda kızıyor böyle şeylere 9 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement