Plevnespor, gelecekten umutlu - - Son Dakika
Spor

Plevnespor, gelecekten umutlu -

Plevnespor, gelecekten umutlu -

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde ilk yarıyı 5 puanla 11. sırada tamamlayan Tokat Belediye Plevnespor, sezonun ikinci yarısında çıkışa geçmeyi hedefliyor.

26.12.2013 11:42

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde ilk yarıyı 5 puanla 11. sırada tamamlayan Tokat Belediye Plevnespor, sezonun ikinci yarısında çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Bu sezon başında, Greenwich Saat TED Kolejliler'in çekilmesi üzerine Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'ne dahil edilen Belediye Plevnespor, ligin ilk yarısında başarısız bir grafik çizdi.

Ligde 6. hafta sonrasında antrenör Hüseyin Özcoşan ile yollarını ayırıp Ünsal Kırıcı ile anlaşan Tokat ekibi, ilk galibiyetini 8. haftada iç sahada Çankaya Belediye ANKA karşısında 3-0'lık skorla elde etti.

Konak Belediyesi'ni 10. haftada Tokat'ta 3-2 mağlup eden Plevnespor, 12 takımın yer aldığı ligde ilk yarıyı 5 puanla 11. sırada tamamlayarak taraftarını üzdü.

Ligin ilk yarısında yaptığı 11 maçın 2'sinden galibiyetle, 9'undan mağlubiyetle ayrılan Plevnespor, sezonun ikinci yarısında çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Takımın antrenörü Ünsal Kırıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, göreve geldikten sonra Plevnespor'un başında 5 maça çıktığını belirterek, "Karşılaştığımız 5 takımdan 3'ü çok güçlü ekiplerdi ama takımımızın performansını beğeniyorum. Hatta Halkbank maçında Ankara'da çok iyi oynadık. Bu maçta 3-0 yenildik ama voleybolcularımız performansıyla bana güven verdi" diye konuştu.

Döneminde takımın 5 puan topladığını belirten Kırıcı, "Ligde hedeflediğimiz yerde değiliz. İlk yarı, rakiplerimiz başarılı oldu, hatta iki rakibimiz 10 puanın üzerine çıktı. Biz de ikinci yarı, rakiplerimizi yenerek puan sıralamasında onlara yetişeceğiz. Bu sene son 4 takım arasında play-off oynanacak. Play-off'taki 6 maçta 18 puan almayı hedefliyoruz" dedi.

- "İkinci yarı, takımımdan ümitliyim"

Ligin ikinci yarısında ellerinden gelen en iyi performansı sergileyeceklerini dile getiren Kırıcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İkinci yarı, evimizde mağlup olmayıp, en üsteki takımlardan bile puan almak istiyoruz. İkinci yarı, takımımdan ümitliyim. İkinci devre daha başarılı olacağımızı düşünüyorum çünkü ligin alt sıralarındaki takımlarda maddi sıkıntı var, bizim maddi sıkıntımız yok. Yönetimimiz, oyuncularımıza ve bize gününde paramızı veriyor. Voleybolcularımızın kafası rahat, onun için daha başarılı olacaklarına inanıyorum."

Transfer çalışmaları kapsamında görüşmelerinin sürdüğünü belirten Kırıcı, ligde ikinci yarıya yabancı bir pasör çaprazını transfer ederek devam etmek istediklerini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Plevnespor, gelecekten umutlu - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement