Portekiz Milli Takımı'na Süper Lig'den 4 İsim - Son Dakika
Spor

Portekiz Milli Takımı'na Süper Lig'den 4 İsim

Portekiz Milli Takımı\'na Süper Lig\'den 4 İsim

Açıklanan 25 kişilik aday kadroda Beşiktaş'tan Pepe ve Ricardo Quaresma, Fenerbahçe'den Luis Neto ve Göztepe'nin kalecisi Beto da yer aldı.

28.09.2017 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde mücadele eden Portekiz Milli Takımı'nın aday kadrosunda Süper Lig'den dört futbolcuya yer verildi.

Portekiz Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, teknik direktörSantos tarafından belirlenen 25 kişilik kadroda, Beşiktaş'tan Pepe ve Ricardo Quaresma, Fenerbahçe'den Luis Neto ile Göztepe'nin kalecisi Beto yer aldı.

B Grubu'nda 21 puanla ikinci sırada yer alan Portekiz, 7 Ekim'de deplasmanda Andorra, 10 Ekim'de de sahasında İsviçre ile karşılaşacak.

Portekiz'in kadrosu şöyle:

Kaleciler:(), Beto (Göztepe), Rui Patricio (Sporting Lizbon)

Savunma:(), Bruno Alves ( Rangers), Cedric(), Eilseu (), Jose Fonte (), Luis Neto (Fenerbahçe),Semedo (Barcelona), Pepe (Beşiktaş)

Orta Saha: Andre(Barcelona),Silva (), Bruno Fernandes (Sporting Lizbon),(), Joao Mario (Inter),(),(), William(Sporting Lizbon)

Forvet: Andre Silva (Milan),(), Eder (Lokomotiv Moscovo), Gelson Martins (Sporting Lizbon), Gonçalo Guedes (Valencia), Ricardo Quaresma (Beşiktaş).

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Portekiz Milli Takımı'na Süper Lig'den 4 İsim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement