Prandelli Sahalara Dönüyor! - Son Dakika
Spor

Prandelli Sahalara Dönüyor!

Prandelli Sahalara Dönüyor!

SPORCOPE DIŞ HABERLER – 2014/15 sezonu başında Galatasaray'ın büyük umutlarla takımı teslim ettiği Cesare Prandelli, oynanan kötü futbol ve Avrupa'daki başarısız tablo sonrasında devre arasını göremeden gönderilmişti.

14.03.2016 22:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER – 2014/15 sezonu başında Galatasaray'ın büyük umutlarla takımı teslim ettiği Cesare Prandelli, oynanan kötü futbol ve Avrupa'daki başarısız tablo sonrasında devre arasını göremeden gönderilmişti. O günden bu yana takım çalıştırmaya Cesare Prandelli, teknik direktörlüğe geri dönüyor.

Reja bugün gidebilir

İtalyan basınında çıkan haberlere göre İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta, Edy Reja ile yolları ayırıp Cesare Prandelli ile anlaşmak istiyor. 29 maçta 30 puan toplayan ve küme düşme potasından yalnızca 4 puan uzakta bulunan Atalanta'da, Lazio mağlubiyeti sonrası Edy Reja ile yolların ayrılması kararı alındı. Yönetimin sezon sonuna kadar Reja ile devam edip etmeme konusunda kararsızlık yaşadığı ve 14 Mart'ta (bugün) bu konudaki son kararın verileceği belirtildi. Atalanta yeni bir teknik direktör araması halinde ilk olarak Cesare Prandelli için harekete geçecek. Bir dönem İtalya Milli Takımı'nda da görev alan Prandelli, Ocak ayında da Atalanta ile görüşmüştü.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Prandelli Sahalara Dönüyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement