Premier Lig'de Carlos Carvalhal Fırtınası - Son Dakika
Spor

Premier Lig'de Carlos Carvalhal Fırtınası

Premier Lig\'de Carlos Carvalhal Fırtınası

Beşiktaş’ta 2011-12 sezonunda görev alan Carlos Carvalhal, kariyerinin en ilginç günlerini Premier Lig’de geçiriyor. Portekizli, Swansea City’de başarılarıyla dikkat çekiyor.

31.01.2018 12:30

Celal Umut Eren/ Skorer Dış Haberler

İngiltere Premier Lig'de Carlos Carvalhal rüzgarı esiyor. Swansea City'nin menajerliğini yapan Portekizli teknik adam, Liverpool'dan sonra Arsenal'i de yenerek gündemi belirledi.

2011-12 sezonunda Beşiktaş'ın da teknik direktörlüğünü yapan ancak beklenen başarıyı bulamayan tecrübeli çalıştırıcı, Swansea ile kariyerinde adeta yeni bir sayfa açtı.

28 Aralık 2017 tarihinde Swansea City'nin başına geçerek sürpriz bir karar alan Carvalhal, ligde oldukça iyi bir çıkış yaptı.

Carvalhal öncesi Premier Lig'de 20 hafta sadece 3 galibiyeti bulunan ve küme düşme hattında zor günler geçiren Galler temsilcisi, bir anda farklı bir kimliğe büründü.

İlk olarak Watford'u yenerek işe başlayan Carvalhal, özellikle Liverpool ve Arsenal gibi önemli takımlara karşı galibiyetler alarak taraflı tarafsız herkesin beğenisini topladı.

Liverpool'a karşı 1-0 son olarak da Arsenal'e 3-1 üstünlük kuran Beşiktaş'ın eski hocası, takımını da küme düşme hattının bir basamak üstüne çıkararak takdirleri kazandı.

Carlos Carvalhal öncesi 13 puanı olan Swansea, 5 haftada 10 puan toplayıp, 23 puana yükseldi.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Premier Lig'de Carlos Carvalhal Fırtınası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement