Real Madrid Atletico Madrid Maç Özeti ve Golleri Real Madrid 2 Atletico Madrid 2 Torres Gol İzle - Son Dakika
Spor

Real Madrid Atletico Madrid Maç Özeti ve Golleri Real Madrid 2 Atletico Madrid 2 Torres Gol İzle

Real Madrid Atletico Madrid Maç Özeti ve Golleri Real Madrid 2 Atletico Madrid 2 Torres Gol İzle

Atletico Madrid, Real Madrid'le İspanya Kral Kupası rövanş maçında 2-2 berabere kaldı ve çeyrek finale çıktı.

15.01.2015 23:57

İspanya Kral Kupası'nda Atletico Madrid, derbide Real Madrid ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak, çeyrek finale yükseldi. Atletico Madrid'in golleri eski takımına dönen El Nino lakaplı Fernando Torres'ten geldi. Real Madrid-Atletico Madrid maçının özetini ve gollerini Eurosport.com Türkiye aracılığıyla izleyin. Fernando Torres'in attığı iki gol ve maçta atılan diğer goller haberimizde...

2-0'ın rövanşında Santiago Bernabeu'ye çıkan Atletico Madrid, henüz 36. saniyede Fernando Torres'le 1-0 öne geçti. Antonio Griezmann'ın Pepe'yi ekarte edip soldan cezasahasına bıraktığı topu Torres, şık bir vuruşla ağlarla buluşturdu ve Real Madrid'i şoke eden golü kaydetti.

Golün şokunu kısa sürede atlatan ve oyunu tamemen Atletico Madrid yarısahasına yıkan Real, 20. dakikada Sergio Ramos'un golüyle skoru 1-1'e getirdi. Bu gol ilk yarının da skoru oldu.

İkinci yarıya Atletico Madrid yine golle başladı. Golün kahramanları yine Griezmann ve Torres oldu. Bu kez 33. saniyede Griezmann bıraktı, Torres bir kez daha ağları havalandırdı ve Atletico'yu 2-1 öne geçirdi.

54. dakikada iki rekor transferin ortaklaşa golü geldi. Gareth Bale'in pasını ağlarla buluşturan Cristiano Ronaldo bir kez daha Real Madrid'i ümitlendirdi.

57. dakikada Arda Turan, Fernando Torres'in yerine oyuna girerken, Atletico Madrid, 2. yarı Real'e karşı daha etkili bir oyun sergiledi ve karşılaşma da 2-2 sona erdi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Real Madrid Atletico Madrid Maç Özeti ve Golleri Real Madrid 2 Atletico Madrid 2 Torres Gol İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement