Real Madrid'in efsane kaptanı Ramos, veda konuşması sırasında ağladı - Son Dakika
Spor

Real Madrid'in efsane kaptanı Ramos, veda konuşması sırasında ağladı

Real Madrid'in kaptanı Sergio Ramos, Bernabau Stadı'nda düzenlenen basın toplantısıyla veda konuşmasını yaptı. Kulübe beslediği sevgiyi ifade ederken duygu dolu anlar yaşayan Ramos, ağlamaya başladı. Ramos'u izleyen yöneticiler ve ailesi de gözyaşlarına hakim olamadı. Deneyimli stoper, "Bundan sonraki hayatım Real Madrid'deki kadar güzel olmayacak" sözleriyle efsane olduğu kulübün taraftarlarını duygulandırdı.

17.06.2021 14:52  Güncelleme: 15:09

Sergio Ramos, 2005'te girdiği Real Madrid kapısından efsane olarak ayrıldı. Sevilla'dan 27 milyon euroya transfer olduğu dönemde beklentileri karşılayamayacağı düşünülen Ramos, tarihin en iyi stoperleri arasına girerek herkesi utandırdı. Sözleşme görüşmelerinden istediği sonucu alamayan 35 yaşındaki stoper, kariyerine başka takımda devam etmek istedi.

HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Ramos, Bernabeu Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında kulübüne veda etti. Hazırladığı veda metnini okurken ağlamaya başlayan Ramos, salondakileri de duygulandırdı. Ramos'un son sözleri ise, "Bundan sonraki hayatım Real Madrid'deki kadar güzel olmayacak" oldu. Başarılı defans oyuncusu için Fenerbahçe, Galatasaray ve PSG'nin adı geçiyor.

Real Madrid\'in efsane kaptanı Ramos, veda konuşması sırasında ağladı

Son Dakika Spor Real Madrid'in efsane kaptanı Ramos, veda konuşması sırasında ağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Benvekendim : Keske Guti gibi olsada gelse. Guti nin değerini bilemedik bunun değerini biliriz. 2 4 Yanıtla

Advertisement