Real Madrid tur kapısını araladı - Son Dakika
Spor

Real Madrid tur kapısını araladı

Real Madrid tur kapısını araladı

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Real Madrid, sahasında Milli futbolcu Ozan Kabak'ın formasını giydiği Liverpool'u 3-1 mağlup ederek tur kapısını araladı.

07.04.2021 00:12  Güncelleme: 00:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Real Madrid, sahasında Milli futbolcu Ozan Kabak'ın formasını giydiği Liverpool'u 3-1 mağlup ederek tur kapısını araladı.

Estadio Alfredo Di Stefano'da oynanan karşılaşmada Real Madrid, 27'nci dakikada Vinicius Junior ve 36'ncı dakikada Marco Asensio'nun attığı gollerle mücadelenin ilk yarısını 2-0 önde kapattı. Liverpool 51'inci dakikada Salah'ın attığı golle farkı 1'e indirse de 65'inci dakikada yeniden sahneye çıkan Vinicius Junior skoru 3-1'e getirdi ve mücadele bu skorla sona erdi. Milli futbolcu Ozan Kabak, mücadeleye ilk 11'de başlarken 81'inci dakikada yerini Roberto Firmino'ya bıraktı.

MANCHESTER CİTY'DEN DORTMUND'A GEÇİT YOK

Gecenin diğer maçında ise Manchester City ile Borussia Dortmund karşı karşıya geldi. İngiliz ekibi 19'uncu dakikada Kevin de Bruyne'nin attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. 84'üncü dakikada Reus attığı golle skora denge getirse de 90'ıncı dakikada Philip Foden attığı golle takımına galibiyeti getirdi.


- İstanbul
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Real Madrid tur kapısını araladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement