Realryder Spor Tutkunlarının Gözdesi! - Son Dakika
Spor

Realryder Spor Tutkunlarının Gözdesi!

Realryder Spor Tutkunlarının Gözdesi!

Tarafından En Çok Tercih Edilen Egzersizlerden Biri Olan Realryder Sayesinde 50 Dakikada 650-700 Kalori Harcanabiliyor.

28.09.2010 10:23

Rihanna, Mary-Kate Ashley Olsen ve Sarah Jessica Parker gibi dünyaca ünlü birçok ismin formda kalmak için tercih ettiği spor aktivitesi RealRyder, Türkiye'deki spor tutkunlarının da en çok tercih ettiği egzersizlerden.

50 dakikada 650-700 kalori harcayabileceğiniz RealRyder sayesinde açık alanda bisiklete biniyor gibi hissediyorsunuz. Gerçek bir bisiklet gibi yatan, dönen, eğilen ilk kondisyon bisikleti olan RealRyder, bu yönleriyle fitness dünyasının yeni trendi. Hillside City Club geçtiğimiz yıl Türkiye'de spor tutkunlarını RealRyder ile tanıştırdı. Hillside City Club-Etiler üyeleri, bu egzersizin Türkiye'de ilk yapıldığı günden bugüne kadar RealRyder ile toplam 550 saat pedal çevirdi.

Herhangi bir kondisyon bisikletinden çok daha rahat olan RealRyder ile, bacaklar, gövde, kardiyo, denge, iç ve temel kas gruplarını hedef alan tüm vücut egzersizleri yapılabiliyor. Yağ yakımına yönelik bir aerobik antrenman sağlayan RealRyder ile zihinsel rahatlama sağlayan ve herhangi bir kondisyon bisikletinden çok daha fazla eğlendiren bir dizi yeni fiziksel egzersiz yapılabiliyor. Sola ve sağa 45 derece yatıp gerçek bir bisiklet gibi hareket ettiği için tüm temel kas gruplarını çalıştıran RealRyder, dinamik hareketliliği sayesinde kullanıcının dengesini geliştiriyor ve daha çok kalori yakılmasını sağlıyor.

Türkiye'de ilk kez Hillside City Club-Etiler'de uygulanan RealRyder egzersizi ile açık alanda bisiklete biniyor gibi hissediyorsunuz. Gerçek bir bisiklet gibi yatan, dönen, eğilen ilk kondisyon bisikleti olan RealRyder, bu yönleriyle fitness dünyasının yeni trendi. Hillside City Club-Etiler üyeleri, geçtiğimiz yıl RealRyder egzersizinin ilk uygulandığı dersten bugüne kadar toplam 550 saat pedal çevirdi. Formda görünmek için eğlenceli bir egzersiz arıyorsanız, uzman bir eğitmen eşliğinde yapabileceğiniz RealRyder dersi ideal bir seçim olabilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Realryder Spor Tutkunlarının Gözdesi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement