Rıdvan Dilmen canlı yayında bombayı patlattı! Skandal hatanın ardından hakemliği bırakıyor - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen canlı yayında bombayı patlattı! Skandal hatanın ardından hakemliği bırakıyor

Gaziantep FK-Kasımpaşa maçını erken bitirip, ardından futbolcuları soyunma odasından çağırarak kalan dakikaları oynatan Halis Özkahya için Rıdvan Dilmen'den açıklama geldi. Ünlü yorumcu, Özkahya'nın yaşananlardan sonra hakemliği bıraktığına ilişkin yazıyı TFF'ye gönderdiğini söyledi.

06.11.2021 23:01  Güncelleme: 00:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de Gaziantep FK'nin Kasımpaşa'yı 2-0 yendiği maçta hakem Halis Özkahya, 9 dakika uzatma gösterilen maçı 5 dakika oynatmıştı. Daha sonra hatasını fark ederek futbolcuları soyunma odasından çağıran Özkahya, kalan 4 dakikalık bölümü oynatarak maçı bitirmişti. TRT Spor ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında Rıdvan Dilmen, yaşananların ardından Halis Özkahya'nın aldığı kararı açıkladı.

"İNŞALLAH TFF KABUL ETMEZ"

Rıdvan Dilmen yaptığı açıklamada "Halis Özkahya hakemliği bıraktığı yazısını bugün federasyona vermiş. Fevri düşünmüş çünkü hata insanlara mahsustur. İnşallah TFF kabul etmez, yoksa önüne geçemezsiniz. Allah'tan maç 1-0 değil, 2-0'dı ve antrenörler yapıcı açıklamalar yaptı. Bunlar Avrupa'da maç yöneten genç hakemler. Bu insanların da aileleri var. Yeter ki yanlış olmasınlar. Yanlışların ayıklanması gerekiyordu" dedi.

Rıdvan Dilmen canlı yayında bombayı patlattı! Skandal hatanın ardından hakemliği bırakıyor

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen canlı yayında bombayı patlattı! Skandal hatanın ardından hakemliği bırakıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Sami Göksu: Umarız tff kabul etmez ama bu ara tff çoğu şeye karar veriyor ama uygulana yok tam kapasite stada izin yok ama dinleyen yok cezada yok halis hoca değer li bir hoca erken karar almış doğru ise 0 0 Yanıtla

Advertisement