Riva'da kritik zirve! Görevden ayrılacağı ileri sürülen Şenol Güneş, 2,5 saat Nihat Özdemir'le görüştü - Son Dakika
Spor

Riva'da kritik zirve! Görevden ayrılacağı ileri sürülen Şenol Güneş, 2,5 saat Nihat Özdemir'le görüştü

EURO 2020'yi büyük hayal kırıklığıyla kapatan Milli Takım'da Şenol Güneş'in görevden ayrılma ihtimali konuşulurken dün Riva'da kritik zirve gerçekleştirildi. Şenol Güneş, TFF Başkanı Nihat Özdemir'le bir araya gelerek, 2,5 saat süren bir görüşme yaptı. Güneş, bu sonuçların kendisi için de sürpriz olduğunu toplantıda vurgularken; TFF ise Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten EURO 2020'deki sonuçlar hakkında detaylı bir rapor istedi.

23.06.2021 10:37  Güncelleme: 10:43

Avrupa Şampiyonası'nı büyük faciayla bitiren Ay-Yıldızlı takımda Teknik Direktör Şenol Güneş ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, dün sabah Riva'da bir araya geldi.

Riva'da kritik zirve! Görevden ayrılacağı konuşulan Şenol Güneş, 2,5 saat Nihat Özdemir'le görüştü

"BU ÇOCUKLARA GÜVENİYORDUM"

Sabah'ın haberine göre; planlı görüşme yaklaşık 2.5 saat sürdü. EURO 2020, hazırlık kampı ve diğer konuların görüşüldüğü toplantıda tecrübeli çalıştırıcının takım için, "Bu çocuklara dün de güveniyordum bugün de güveniyorum. Herkes çok üzgün. Neden böyle olduğuna dair detaylı bir analiz hazırlıyoruz" dediği öğrenildi.

Katar yolunda avantajlı bir durumda olduklarını da ifade eden Şenol Güneş, Başkan Özdemir'e "Dünya Kupası'na katılacağız. Bu bizim birinci hedefimizdi, hâlâ da öyle" ifadelerini kullandı.

Riva\'da kritik zirve! Görevden ayrılacağı ileri sürülen Şenol Güneş, 2,5 saat Nihat Özdemir\'le görüştü

Son Dakika Spor Riva'da kritik zirve! Görevden ayrılacağı ileri sürülen Şenol Güneş, 2,5 saat Nihat Özdemir'le görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement