Roberta Vinci Maç Sonu Açıklamalarda Bulundu - Son Dakika
Spor

Roberta Vinci Maç Sonu Açıklamalarda Bulundu

Roberta Vinci Maç Sonu Açıklamalarda Bulundu

Japon Kurumi Nara'yı 6-0 ve 6-2'lik setlerle 2-0 yenerek yarı finale çıkan İtalyan Roberta Vinci, bu kadar kolay kazanacağını tahmin edemediğini söyledi.

18.07.2014 22:12  Güncelleme: 09:50

Koza World of Sports Arena'da gerçekleştirilen turnuvada, müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Vinci, iyi oynadığını belirterek, "Bu kadar kolay olacağını beklemiyordum. Nara 38 numarada yer alan iyi bir oyuncu. Ben iyi ve agresif oynadım. Yarın için kendime güvenim arttı" diye konuştu.

Vinci, yarın yarı finalde karşılaşacağı 16 yaşındaki Ana Konjuh'un elemelerden yarı finale kadar geldiğine dikkati çekerek, "Konjuh iyi, genç ve çok zor bir oyuncu. Elemelerden gelip yarı finale kadar çıktı. Daha önce onunla bir kere Auckland turnuvasında oynadım ve kaybettim. Ancak üzerimde baskı yok. Ne yapacağımı biliyorum. Yarın daha agresif oynayacağım" ifadelerini kullandı.

Günün diğer çeyrek final maçında Francesca Schiavone'yi yenerek yarı finalist olan Kristina Mladenovic ise basın toplantısında yaptığı açıklamada, çok zor bir maçı kazandığını kaydetti.

Mladenovic, şunları söyledi:

"Eski Grand Slam şampiyonu Schiavone tekrar iyi oynamaya başlamış. Maçı kazanıp, yarı finale kaldığım için mutluyum. Üçüncü sette iki tane maç puanı kullanamadım. Maçı bitirmeye çalıştım ama olmadı. 5-5 eşitlik olunca, mental anlamda zorlandım. Karşımdaki iyi oyuncu, beni zor durumda bıraktı. Kendi, kendimi sakinleştirerek maça devam ettim ve kazandım."

Mladenovic basın toplantısında, İstanbul'da Kapalıçarşı'yı gezdiğini ve hayran kaldığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Roberta Vinci Maç Sonu Açıklamalarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement