Robin van Persie'den, Pereira'ya: Hocam Sen Haklıydın, Güçlenmeliyim - Son Dakika
Spor

Robin van Persie'den, Pereira'ya: Hocam Sen Haklıydın, Güçlenmeliyim

Robin van Persie\'den, Pereira\'ya: Hocam Sen Haklıydın, Güçlenmeliyim

Fenerbahçe'nin golcüsü Robin van Persie, Hollanda Milli Takımı'na alınmamasından sonra Pereira'ya "Hocam sen haklıydın, biraz daha güçlenmeliyim." dedi.

15.11.2015 13:53  Güncelleme: 13:54

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira ile Robin van Persie arasında yaşanan gerginlikte haklı çıkan isim Portekizli hoca oldu.

Pereira, sezon başı kampında yer almadığı ve takıma geç katıldığı için fizik olarak arkadaşlarının gerisinde kalan Hollandalı yıldızı, ilk 11'de sahaya sürmüyordu. Henüz hazır olmadığı gerekçesiyle van Persie'den yeterince verim alamayacağını düşünen ve bu yüzden genelde yedek bırakan Portekizli hoca görüşlerinde yanılmadı. Hollandalı oyuncu aynı sebeplerden dolayı milli takıma da alınmayınca Pereira'ya hak verdi.

"HOCAM SEN HAKLIYDIN"

Van Persie ile Pereira'nın geçtiğimiz gün Samandıra'da baş başa özel bir görüşme yaptığı ve Hollandalı oyuncunun sezon başında yaşananlarla ilgili samimi özeleştirilerde bulunduğu öğrenildi. "Hocam sen haklıydın. Biraz daha güçlenmeliyim" diyen golcü oyuncu fiziksel açığını kapatmak için özel çalışmalara başladı.

MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILMAYINCA BOZULDU

Van Persie hafta boyunca takımdan farklı olarak günde çift idman yaptı. Tamamı kondisyoner eşliğinde gerçekleşen bu çalışmaların ardından Pereira, Hollandalı futbolcuya bir gün ekstra izin verdi. Gerek son maçlardaki etkisiz performansı, gerekse de Hollanda Milli Takımı'nda yer alamaması yıldız oyuncuyu mental açıdan da olumsuz etkiledi. Van Persie daha kısa sürede toparlanabilmesi için ailesi ile kısa bir tatile çıktı.

4 GOL ATTI

Robin Van Persie, bu sezon 11 lig maçının tamamında sahada yer aldı ve 4 gol attı. 1 de asist yapan Hollandalı yıldız, Avrupa maçlarında ise 7 maçta sadece 1 gol atabildi. Van Persie, Avrupa Ligi gruplarında sessiz kaldı.

Son Dakika Spor Robin van Persie'den, Pereira'ya: Hocam Sen Haklıydın, Güçlenmeliyim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement