Erkeklerin 4 numaralı seribaşı ismi Roger Federer, Fransa Açık’ın ikinci turunda elemelerden gelen Arjantinli raket Diego Sebastian Schwartzman ile karşılaştı.
Maça tutuk başlayan Federer, üçüncü oyunda rakibin servis kırdırarark 2-1 geriye düştü. Daha sonra toparlanan Dünya 4 numarası, peş peşe iki servis kırarak seti 6-3 kazandı. Tarafların servislerine tutunduğu ikinci sette düğüm dokuzuncu oyunda Federer’in rakibinin servisini kırmasıyla çözüldü ve İsviçreli seti 6-4 ile hanesine yazdırdı.
21 yaşındaki rakibi karşısında maçı rahat tempoda götüren Federer, son üçüncü seti de 6-4 alarak Fransa Açık'ta üçüncü tura yükseldi.
2009'un Roland Garros şampiyonu olan İsviçrelinin rakibi 31 numaralı seribaşı Dmitry Turnusov oldu.
Son Dakika › Spor › Roger Federer Roland Garros'ta Üçüncü Tura Yükseldi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?