Ronaldo: Manchester United'a Dönmeyi Düşündüm - Son Dakika
Spor

Ronaldo: Manchester United'a Dönmeyi Düşündüm

Ronaldo: Manchester United\'a Dönmeyi Düşündüm

Ballon D'Or'a layık görülen Portekizli yıldız Ronaldo, Zürih'teki tören sonrasında basın mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

14.01.2014 13:30  Güncelleme: 13:34

Cristiano Ronaldo, Manchester United'a dönmesi için Rio Ferdinand'ın kendisini arayarak ikna etmeye çalıştığını doğruladı.

Zürih'teki Ballon d'Or galasının ardından basın mensuplarına konuşan Ronaldo, "United'a dönmeyi düşünmüştüm. Halen kalbimdeler. 6 yılımı geçirdiğim bu kulübü çok seviyor ve onlar için en iyisini diliyorum." dedi.

Manchester United'ın deneyimli oyuncusu Rio Ferdinand ile sık sık konuştuğunu da anlatan Portekizli yıldız, "Çok iyi bir dostluğumuz var. Manchester'da da kendisiyle komşuyduk. Gerçekten harika bir insan. Aklımı çelmeye çalıştığını itiraf etmeliyim." diye konuştu.

Real Madrid forması altında İspanyol devinin başarısı için elinden geleni yapmaya devam edeceğini de belirten Ronaldo, sözlerine şöyle devam etti: "Geçen yıl benim için harikaydı. Bu sezon da çok çabalıyorum. Attığım goller beni daha çok çalışmaya ve daha iyi olmaya teşvik ediyor. Böylesine bir ödülü Eusebio'nun aramızdan ayrılışının hemen sonrasında kazanmak da çok anlamlı oldu."

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ronaldo: Manchester United'a Dönmeyi Düşündüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • AZRA YILDIZ: RONALDOOOO SENİ ÇOK SEVİYORUM GERÇEK BİR FUTBOLCUSUN AMA KEŞKE FENERBAHÇEDE OYNASAYDIN 0 0 Yanıtla

Advertisement