Rosicky ve Mertesacker Nikah Tazeledi - Son Dakika
Spor

Rosicky ve Mertesacker Nikah Tazeledi

Rosicky ve Mertesacker Nikah Tazeledi

Arsenal oyuncuları Per Mertesacker ve Tomas Rosicky ile sözleşme yeniledi.

04.03.2014 15:15

Londra ekibi sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Çek oyuncusu Tomas Rosicky ile 2016 yılına kadar; Alman oyuncusu Per Mertesacker'le de 2017 yılına kadar sözleşme yenilediğini resmi sitesinden duyurdu.

29 yaşındaki Mertesacker Arsenal ile sözleşme yenilediği için çok mutlu olduğunu belirterek, "İmza atmak benim için kolay oldu. Çünkü taraftar ve teknik heyetin desteğini çok yakından hissediyorum Ayrıca Arsenal'da harika 2,5 sezon geçirdim. Bu arada oynamak inanılmaz bir duygu" ifadelerini kullandı.

33 yaşındaki Rosicky ise şu ifadeleri kullandı: Büyük bir takımda oynuyorum ve Arsenal olarak tm kupaları kazanmak istiyoruz. Arsenal kulübünde oynamaktan mutluyum ve doğru kulüpte olduğumu düşündüğüm için sözleşmemi uzattım. Arsenal formasıyla İngiltere Premier Lig şampiyonu olmayı çok istiyorum. Ayrıca burası köklü geçmişe sahip büyük bir kulüp ve kazanmak ruhu var."

Arsenal Menajeri Arsene Wenger ise resmi sitede yar alan haberde, iki oyuncuyla da sözleşme yeniledikleri için çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Her ikisi de çok deneyimli isimler ve şimdiye kadar ortaya koydukları performansla kaliteli oyuncu olduklarını gösterdiler" diye konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Rosicky ve Mertesacker Nikah Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement