Ruud Van Nistelrooy: Sneijder'i Kim İstemez Ki? - Son Dakika
Spor

Ruud Van Nistelrooy: Sneijder'i Kim İstemez Ki?

Ruud Van Nistelrooy: Sneijder\'i Kim İstemez Ki?

Nistelrooy, Galatasaray'ın yıldızı Sneijder'le ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

14.01.2015 08:49

Hollanda futbolunun efsane golcüsü Ruud van Nistelrooy, PSV ile birlikte geldiği Belek'te Türk futbolseverleri yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu.

İşte Nistelrooy'un çok özel açıklamaları;

"Hangi takım istemez ki?"

"Bazı futbolcular için çok konuşmak gereksizdir ve Wesley de işte bu futbolcular kategorisine girer. Onun adı Wesley Sneijder... Başka ne söylenebilir ki! Gerçek bir futbol sanatçısı, harika bir oyuncu... Benim gibi santrforlar için mutlaka takımda bulunması gereken bir maestro. Türkiye’de mutlu olduğunu duyuyorum, biliyorum. Gazetelere bakılırsa İtalyan kulüpleri yine peşinde. Bu, kimin için şaşırtıcı olabilir ki! Veya şöyle söyleyebilirim; Sneijder gibi bir futbolcuyu kim almak istemez ki!”

"Kuyt futbol için yaratılmış"

"Kuyt futbol için yaratılmış bir insan... O kadar profesyonel, o kadar özverili ve o kadar mücadeleci bir yapısı var ki; bu konularda kimse O’nunla yarışamaz. Dünya Futbolu’nda kendisine sağlam bir kariyer yaptı. Hollanda Milli Takımı tarihi de elbette O’ndan övgüyle bahsedecek. Türk Kulübü’ne, Fenerbahçe’ye katkılarını sürdürüyor ve o, oynadığı her takım için vazgeçilmez olmayı başarmış, cesur bir adamdır"

Fanatik

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Ruud Van Nistelrooy: Sneijder'i Kim İstemez Ki? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement