Ş.Urfa Samsunspor Maçına Hazırlayor - Son Dakika
Spor

Ş.Urfa Samsunspor Maçına Hazırlayor

Ş.Urfa Samsunspor Maçına Hazırlayor

PTT 1.Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor kendi evinde ağırlayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

05.04.2013 19:20  Güncelleme: 20:11

PTT 1. Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor kendi evinde ağırlayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Şanlıurfaspor ekibi, GAP Vadisi'ndeki tesislerde yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Teknik Direktör Raşit Çetiner nezaretinde çalışmalarını sürdüren sarı-yeşilliler, ısınma hareketleri yaptıktan sonra yarım sahada çift kale maçla idmanı noktaladı. Yarın da ter idmanı yapacak olan sarı-yeşilliler, daha sonra kampa girerek, maç saatini bekleyecek. Antrenmanı ünlü sanatçı Mahmut Tuncer, Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyeleri Maruf Güneş, Gökhan Gökmen, Vedat Bucak, Mehmet Çavuş ve İsmail Bağıban da izledi. Şanlıurfaspor'un Pazar günü oynayacağı Samsunspor maçını izlemek için iki gün önceden kente gelen ünlü sanatçı Mahmut Tuncer, Şanlıurfaspor'un antrenmanını ziyaret etti. Antrenmanı takip eden Tuncer, idman sonunda teknik heyet ile futbolculara baklava ikramında bulundu. Teknik Direktör Raşit Çetiner ve futbolcularla bir süre sohbet eden Tuncer, Samsunspor karşılaşmasında kendilerine başarılar diledi. Futbolculara espri de yapan Tuncer, Abdulhamit Yıldız'dan Samsunspor maçında gol atması halinde kendisine bir sürpriz yapacağını kaydetti. Bu arada Pazar günü oynanacak karşılaşmada ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Mahmut Tuncer ve Nuri Sesigüzel de tribündeki yerlerini alarak, Şanlıurfaspor'a moral verecekler. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ş.Urfa Samsunspor Maçına Hazırlayor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement