Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Sabri Sarıoğlu, Eskişehirspor karşısında atılan gol sonrasında sakatlandı. Sabri'nin başına dikiş atıldı.
ALEX TELLES'İN ÇENESİ GELDİ
Sarı-kırmızılılarda Sabri Sarıoğlu, maçın 6. dakikasında Burak Yılmaz'ın attığı gol sonrasında bir anda kenara geldi ve yaklaşık 2 dakika tedavisi yapıldı. G.Saray'ın tecrübeli isminin kafasına, gol sevinci sırasında Alex Telles'in çenesi geldi ve kenara gelen Sabri'nin başına dikiş atılma ihtiyacı duyuldu. Tedavi sonrasında Sabri, maça başında bandaj ile devam etti.
"OLACAKSA BÖYLESİ OLSUN"
Galatasaray'ın emektar futbolcusu, maçtan sonra sakatlığıyla ilgili, "Alex'in çenesi geldi. Olacaksa böyle olsun." ifadelerini kullandı.
Son Dakika › Spor › Sabri'nin Gol Sevinci Sırasında Başı Açıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.