Sadece Fenerbahçe Mi? - Son Dakika
Spor

Sadece Fenerbahçe Mi?

Sadece Fenerbahçe Mi?

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı iddia edilen Hollandalı yıldız Dirk Kuyt için Fiorentina'nın ardından Feyenoord ve Bayern Münih de resmen devreye girdi.

03.06.2012 13:10

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı iddia edilen Hollandalı yıldız Dirk Kuyt için Fiorentina'nın ardından Feyenoord ve Bayern Münih de resmen devreye girdi. Liverpool ile olan sözleşmesi 2013 Haziran'ında sona erecek olan Kuyt'u yüksek bir bonservis bedeli ile elden çıkartmanın planlarını yapan ve Hollandalı yıldızın satışına sinyal veren Liverpool yönetimi, gelebilecek olan tekliflere açık olduğunu daha önce açıklamıştı.

Liverpool'un 32 yaşındaki Kuyt için verdiği transfer sinyalinin ardından ilk etapta nabız yoklamaya başlayan Feyenoord, talep edilen milyon euroluk bonservis bedeli ile geri adım atmıştı! Feyenoord'un beklemeye aldığı Kuyt için Fiorentina sürpriz bir teklif ile Liverpool'un kapısını çaldı.

SÜRPRİZ HABER ALMANYA'DAN GELDİ

Uzun bir sakatlık döneminin ardından yeniden takıma dönem Perulu Juan Vargas'ı Kuyt için pazarlık masasına koyan Fiorentina, Liverpool'dan gelecek olan cevabı beklemeye başladı. Floransa'dan gelen teklifi değerlendiren ve kesin kararını EURO2012'den sonra vereceği açıklayan Kuyt için sürpriz bir haber de Almanya'dan geldi.

Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Bayern Münih, Dirk Kuyt'u kadrosuna katabilmek için nabız yoklamaya başladı. Kuyt'ın transferi hakkında kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Bayern Münih Sportif Direktörü Christian Nerlinger, "Transfer seçeneklerimizi geniş tutuyoruz, Kuyt da bu isimlerden biri olabilir." ifadelerini kullanmakla yetindi.

MENAJERİ DE TEKLİFLERİ DOĞRULADI

Fiorentina ve Bayern Münih'in yanı sıra İngiltere, İtalya ve İspanya'dan çeşitli takımlarından transfer teklifleri aldıklarını doğrulayan Kuyt'ın menajeri Rob Jansen, asıl kararı Liverpool'un vereceğini söyledi.

Kuyt'un Liverpool ile bir yıllık sözleşmesi kaldığını ve sözleşmeyi ilk etapta uzatmak istediklerini belirten Rob Jansen, "Liverpool'un kararları bizim için de belirleyici olacak. Kuyt'ın ilk tercihi Liverpool'da kalmak, hem şehri seviyor hem de taraftara karşı özel bir sempatisi var. Bir çok takımdan transfer teklifleri alıyoruz ve resmi olanların bir bölümünü de Liverpool'a ilettik. EURO2012'den sonra Kuyt'ın durumu hakkında çok daha net kararlar alınabileceğini düşünüyoruz" dedi.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Sadece Fenerbahçe Mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement