Şahinbey Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Masa Tenisi ve E-Spor Turnuvaları Düzenledi - Son Dakika
Spor

Şahinbey Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Masa Tenisi ve E-Spor Turnuvaları Düzenledi

Şahinbey Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı\'nda Masa Tenisi ve E-Spor Turnuvaları Düzenledi

Şahinbey Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde Masa Tenisi ve E-Spor turnuvaları düzenledi. Başkan Mehmet Tahmazoğlu, turnuvalara gösterilen yoğun ilgi için teşekkür etti.

25.10.2023 15:58  Güncelleme: 16:01

Şahinbey Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl etkinlikleri çerçevesinde masa tenisi ve E- Spor turnuvaları düzenledi.

Şahinbey Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde 100 öğrencinin katılımı ile Masa Tenisi Turnuvası ve 16 okuldan 80 öğrencinin katılımı ile E-Spor turnuvası düzenledi.

"Turnuvalara yoğun ilgi vardı"

Cumhuriyetin 100. yılı coşku ile kutlayacaklarını belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Cumhuriyetimizin 100. yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı tüm Türkiye'de olduğu gibi biz de Şahinbey Belediyesi olarak çeşitli etkinliklerle kutluyoruz. Şahinbey Belediyesi olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde 100 öğrencinin katılımı ile Masa Tenisi Turnuvası ve 16 okuldan 80 öğrencinin katılımı ile E-Spor turnuvası düzenledik. Yarışmacılarımızın hepsi de birbirinden değerli ve iyi mücadeleler ortaya koydular. Yoğun ilgi ve katılımın gerçekleştiği turnuvalara göstermiş oldukları büyük ilgiden dolayı tüm velilerimize yürekten teşekkür ediyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şahinbey Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Masa Tenisi ve E-Spor Turnuvaları Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement