Salih Dursun'un Menajeri Konuştu: Görüşmeler Son Aşamaya Geldi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Salih Dursun'un Menajeri Konuştu: Görüşmeler Son Aşamaya Geldi

Salih Dursun\'un Menajeri Konuştu: Görüşmeler Son Aşamaya Geldi
09.01.2014 14:22

Salih Dursun'un Galatasaray'a transfer olduğu iddialarıyla ilgili menajeri Cengizhan Hınçal açıklamalarda bulundu.

Kayserisporlu futbolcu Salih Dursun'un Galatasaray'a transfer olduğu iddialarıyla ilgili konuşan menajeri Cengizhan Hınçal, "Transferin 10 Ocak Cuma gününe kadar sonuçlanacağını düşünüyorum" dedi.

Hınçal, yaptığı açıklamada, Salih Dursun'un transferi konusunda Kayserispor ile Galatasaray arasındaki görüşmelerde son aşamaya gelindiğini dile getirerek, şöyle devam etti:

"Daha net bir gelişme yok. Kulüpler arasındaki görüşme sürüyor, kulüpler anlaşmak üzere. Biraz ilerleme var. Onlarla anlaştıktan sonra biz Galatasaray ile masaya oturacağız. Transferin 10 Ocak Cuma gününe kadar sonuçlanacağını düşünüyorum. Görüşmeler olumlu ilerliyor. Biz beklemedeyiz."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Salih Dursun'un Menajeri Konuştu: Görüşmeler Son Aşamaya Geldi - Son Dakika


Advertisement