Salon Hokeyinde Akdora Gençlik, Şampiyon Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Salon Hokeyinde Akdora Gençlik, Şampiyon Oldu

Salon Hokeyinde Akdora Gençlik, Şampiyon Oldu
20.03.2014 23:26  Güncelleme: 23:35

16 Yaş Altı Erkekler ve Kadınlar Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası'nda erkeklerde Akdora Gençlik Spor Kulübü şampiyon oldu.

16 Yaş Altı Erkekler ve Kadınlar Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası'nda erkeklerde Akdora Gençlik Spor Kulübü şampiyon oldu.

Türkiye Hokey Federasyonu'nun 2014 faaliyet programında yer alan ve Alanya Belediyesinin ev sahipliği ile Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşen şampiyona sona erdi.

Şampiyona finalinde Akdora Gençlik Spor Kulübü, Nizip Gençlik Spor Kulübü'nü 4-0 yenerek birinciliği kazandı. Şampiyonada üçüncülüğü Diyarbakır Hokey Kulübü'nü 12-8 yenen Anadolu Ateşi Gençlik Spor Kulübü elde etti.

Diyarbakır Emniyet Spor Kulübü "En centilmen takım", Nizip Gençlik Spor Kulübü takımından Elif Küpeli "En iyi kaleci", Akdora Gençlik Spor Kulübünden Celal Aydın "Gol kralı" , Ferhat Fatih Uğur da "En iyi oyuncu" ödülünü aldı. Nizip Gençlik Spor Kulübü takımından Necip Çilkız ise en iyi kalece seçildi.

Dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını Alanya Belediyesi Destek Hizmetleri ve Spor Müdürü Saim Kanlı, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak, Türkiye Hokey Federasyonu Milli Hakem Kurulu Başkanı Okan Sarı ve federasyon temsilcisi Erkin Özdemir verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Salon Hokeyinde Akdora Gençlik, Şampiyon Oldu - Son Dakika


Advertisement