Samsunspor, Ankaragücü maçı için Ankara'ya hareket etti - Son Dakika
Spor

Samsunspor, Ankaragücü maçı için Ankara'ya hareket etti

Samsunspor, Ankaragücü maçı için Ankara\'ya hareket etti

Samsunspor, Süper Lig'in 10. haftasında MKE Ankaragücü ile deplasmanda oynayacağı maç için hazırlıklarını tamamlayarak Ankara'ya hareket etti. Sakatlıkları bulunan Mickael Tırpan ve Taylan Antalyalı kadroya alınmazken, Samsunspor'un maç kadrosunda 22 futbolcu yer aldı.

28.10.2023 17:48  Güncelleme: 17:49

SÜPER Lig'in 10'uncu haftasında MKE Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacak olan Samsunspor, bu sabah yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak karayolu ile Ankara'ya hareket etti.

Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Markus Gisdol yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ve pas çalışmasının ardından son buldu.

Ankaragücü ile Samsunspor yarın saat 19.00'da Eryaman Stadyumu'nda karşılaşacak. Mücadelede Cihan Aydın düdük çalacak. Aydın'ın yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Özgür Ertem üstlenecek.

Ankara'ya sakatlıkları bulunan Mickael Tırpan ve Taylan Antalyalı götürülmezken, kadroda şu isimler yer aldı;

" Okan Kocuk, Jakub Szumski, Halil Yeral, Yunus Emre Çift, Lubomir Satka, Rick Van Drongelen, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Kingsley Schindler, Soner Gönül, Youssef Ait Bennasser, Soney Aydoğdu, Osman Çelik, Flaviev Tait, Muhammed Gümüşkaya, Carlo Holse, Olivier Ntcham, Emre Kılınç, Moryke Fofana, Marius Mouandilmadji, Ercan Kara ve Landry Dimata."

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Samsunspor, Ankaragücü maçı için Ankara'ya hareket etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement