Samsunspor'dan Destek Çağrısı - Son Dakika
Spor

Samsunspor'dan Destek Çağrısı

Samsunspor\'dan Destek Çağrısı

Samsunspor Başkan Vekili Mehmet Bank, “Bugün, Samsunspor’un her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe, her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacı olduğu, üst düzey yöneticisi, iş adamı, bürokratı, taraftarı sevenleriyle herkesin imkanları dahilinde maddi ve manevi destek vermesinin kaçınılmaz olduğu bir gündür” dedi.

10.10.2014 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsunspor Başkan Vekili Mehmet Bank, "Bugün, Samsunspor'un her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe, her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacı olduğu, üst düzey yöneticisi, iş adamı, bürokratı, taraftarı sevenleriyle herkesin imkanları dahilinde maddi ve manevi destek vermesinin kaçınılmaz olduğu bir gündür" dedi.

Samsunspor Yönetim Kurulu adına yazılı açıklama yapan Başkan Vekili Mehmet Bank, "Sayın Başkanımız Emin Kar'ın basında yer alan istifasına dair beyanlar sonrası oluşan durum değerlendirildiğinde, Süper Lig hedefiyle sezona giren kulübümüzün bu hedeften şaşmaması, mevcut kadronun muhafazası ve gerektiğinde takviyesi ile hedefe ulaşması için akılcı yolun yönetim kaosuna meydan vermeden sorunun çözümü yönündedir" diye konuştu.

Mehmet Bank açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Samsunspor, her üç-beş ayda yenilenen genel kurullarla yönetim oluşturmaktan büyük zarar görmüştür. Bu itibarla, bir kaos oluşmadan ocak ayındaki olağan genel kurula kadar yönetimin göreve devamının kulüp menfaatleri ve geleceği açısından en doğru karar olacağı görüş ve düşüncesindeyim. Sezonun devam ettiği bu ortamda gün, birlik ve beraberlik ve dayanışma günüdür. Şehrin bakanından, milletvekiline, siyasetçisine, valisinden büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarına, ticaret ve sanayi odasından, esnaf ve sanatkarlara, tüm birlik ve kuruluş başkanlıklarına, iş adamlarımızdan işçilerimize, büyük taraftarlarımıza, bakkal Ahmet'ten, manav Mehmet'e kadara Samsun'da yaşayan ve Samsunspor sevgisi olan herkesin destek zamanıdır. Bugün, Samsunspor'un her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe, her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacı olduğu, üst düzey yöneticisi, iş adamı, bürokratı, taraftarı sevenleriyle herkesin imkanları dahilinde maddi ve manevi destek vermesinin kaçınılmaz olduğu bir gündür. Yönetimimizin hangi şartlarda göreve gelmiş olduğu ve göreve geldikten sonra neler yaptığı veya neleri neden yapamadığı, Samsunspor'a gönül vermiş olanlar tarafından bilinmektedir. Her konuşanın haklı olduğu, en acımasız eleştirilerin yapıldığı, her türlü faktörün rol oynadığı, başarının profesyonel karolara, başarısızlığın ise amatör yöneticilere ait olduğu futbolda, başarı için inanmak ve çalışmak, yönetimi futbolcusu, teknik kadrosu ve taraftarıyla büyük ve bütün olmak gerekir. Samsunspor bu şehrin müşterek değeri, bu değere sahip çıkmak görev ve onuru da Samsunlu ve Samsunsporlu olarak hepimizindir." - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsunspor'dan Destek Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement