Samsunsporlu Futbolcular Moral Yemeğinde Bir Araya Geldi - Son Dakika
Spor

Samsunsporlu Futbolcular Moral Yemeğinde Bir Araya Geldi

Samsunsporlu Futbolcular Moral Yemeğinde Bir Araya Geldi

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’da futbolcular, pazartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Giresunspor maçı öncesi moral depolamak için kahvaltıda bir araya geldiler.

17.12.2016 13:15

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da futbolcular, pazartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Giresunspor maçı öncesi moral depolamak için kahvaltıda bir araya geldiler.

Kırmızı-beyazlı takım, futbolcu Canberk Aydın'ın organizasyonunda bir kafede bir araya geldi. Moral yemeğine Teknik Direktör Osman Özköylü de katıldı.

Giresunspor maçı ile ilgili konuşan takım kaptanı Mehmet Çakır, "Canberk'e teşekkür ediyoruz. Böyle organizasyonlar buluşmak takım için önemli. İki gün sonra önemli bir maçımız var. Son iki maçımızı oynayacağız. Son Eskişehir maçında çok iyi bir oyun ortaya koyduk ama karşılığını alamadık. İnşallah bu iki maçtan bizi rahatlatacak puanlar almak istiyoruz. Maçlarda elinden geleni yapan bir takım var. İkinci yarı çok daha zor bir lig olacak" dedi.

Geçen hafta çok iyi oynadıklarını ama skora yansıtamadıklarını ifade eden Canberk Aydın ise, "Belki ligin en iyi topunu oynadık. Ligin en güçlü takımlarından birine karşı oynadık. İstediğimiz zaman bazı şeyleri başarabiliyoruz ama sadece gol atamadık, skora yansıtamadık. İnşallah bu haftada aynı oyunu sergileyip, bu sefer skora yansıtıp puan almamız gerekiyor. Bütün şehrin ve takımın buna ihtiyacı var. İnşallah her şey bizim yönümüzde ilerler. Oynadığımız bütün rakipler Samsunspor ile oynadığı için oyuna korkarak başlıyorlar. Topladığımız puanlar, toplayacağımız puanlar ilk yarıyı biraz daha iyi kapatırsak ikinci yarı hepsini telafi edeceğimizi düşünüyoruz. Bunun örneklerini birkaç sene önce de verdik. İlk yarı neredeydik, ikinci yarı Play-Off finali oynadık. Bu ligde herkes herkesi yeniyor. Hiçbir şey belli değil. Lig asıl ikinci yarı başlayacak. Biz de bekleyip göreceğiz" diye konuştu.

Sakatlığı ile ilgili de bilgi veren Canberk Aydın, "Biraz sakatlanıyoruz, takımın yanında olmak istiyoruz. Acele ediyoruz. Takımın ihtiyacı var diyoruz. Fedakarlık yapıyoruz. Aslında hep iyi niyetle olan şeyler. Bir şansızlık var. Sahaya çıktığımız zaman neyimiz var, neyimiz yok veriyoruz. Şu anda iyiyim. Şimdi yavaş yavaş idman ve maç eksiğimi kapatıyorum. Bu hafta ve önümüzdeki hafta elimden ne geliyorsa yapmaya çalışacağım" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsunsporlu Futbolcular Moral Yemeğinde Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement