Sanica Boru Elazığspor'da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

Sanica Boru Elazığspor'da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor

Sanica Boru Elazığspor\'da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor

Sanica Boru Elazığspor, Spor Toto Süper Lig'in 21.haftasında kendi sahasında oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

05.02.2013 16:21

Sanica Boru Elazığspor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında kendi sahasında oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Kendi tesislerinde çalışmalarına bugün tek idman yaparak başlayan bordo-beyazlı ekipte, izinli olan kaleci İvesa'nın dışında bütün futbolcular çalışmalara katıldı.

İdman sonrası kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Yılmaz Vural, dört maçlık dilimde hedeflerin altına düşmediklerini belirterek, bunun memnuniyet verici olduğunu dile getirdi. Vural, "Biz dört maçtan 9 puan alırsak 7 dilim maçlarına borçsuz girmiş olacağız" diyerek, "Bizim şuan 14 puana ihtiyacımız var. 35 puan yapmak için bu 14 puanı da 8 maçta 14 puan demek 5'ini kazanma anlamına geliyor. Kolay bir hedef değil ama, Allah'a şükür takım bunu başaracak hem uygulamaya hem moralle, hem de manevi güce sahip. Biz dışarıda Kasımpaşa'ya taraftar getirebildiysek, Trabzon maçında da güzel bir ilgi gördüysek, Beşiktaş maçının tam dolu tribünle oynanacağı kanaatindeyim. Hem maddi hem de manevi bir kazanç olacak. Takımın taraftarla barıştığı güveninin olduğu bur durum ortaya çıkmış oluyor. Bu da takımın başarısı adına çok önemli. Umarım bu hafta önemli bir karşılaşmadan başarıyla çıkarız. 14 maç kaldı, süratle üç maçımız gitti. Bundan sonra önümüzdeki dört maçlık dilim maça bakmamız gerekiyor. Beşiktaş, Bursa, Antalya, Akhisar maçını en az 9 puanla geçmemiz gerekir ki 7 maçlık dilime 5 puan ortalamasıyla girelim. Yok son altı maça kalırsak, o da bizi gerer. Takımın maddi ve pozisyon güçlenmesi anlamında çok büyük bir hedef. Ama kolay değil. Çok büyük kaza sarı kart olmazsa bizim takımımızın bu puanları alacak gücü var diye düşünüyorum" şeklinde konuştu. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sanica Boru Elazığspor'da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement