Şanlıurfa'ya "Yabancı" Damgası - Son Dakika
Spor

Şanlıurfa'ya "Yabancı" Damgası

Şanlıurfa\'ya "Yabancı" Damgası

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un bu sezon ligde attığı 22 golün 14'ünde yabancı futbolcularının imzası bulunuyor.

07.03.2016 21:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un bu sezon ligde attığı 22 golün 14'ünde yabancı futbolcularının imzası bulunuyor.

Ligde oynadığı 24 maçın 6'sında galibiyet alan, 11'nden mağlubiyetle ayrılan ve topladığı 25 puanla 14. sırada bulunan sarı-yeşilli ekipte, yabancı oyuncuların gol performansı dikkati çekiyor.

Bu sezon 24 maçta 22 gol atıp 33 gol yiyen Şanlıurfa temsilcisinin yabancı oyuncuları 14, yerli futbolcuları ise 8 kez fileleri havalandırdı.

Şanlıurfaspor'un 8 golünde imzası bulunan Portekizli forvet Edinho, takımın en golcü ismi oldu. Takımın Portekizli diğer oyuncuları Toni Silva ve Diogo Valente ile Demokratik Kongolu futbolcusu Lualua da ikişer golle takıma katkı sağladı. Türk futbolculardan Ahmet Aras 4, Oğuzhan Kayar 3 ve İbrahim Çolak da 1 gol attı.

Kulüp başkanı Fethi Şimşek, gol atan futbolcularına takım arkadaşlarının yardımcı olduğunu ve böylece sonuca gidebildiklerini söyledi.

Futbolcularının özellikle son haftalarda çok daha iyi oyun sergilediğini belirten Şimşek, "Şu anda ligin en az gol atan takımlarından biriyiz. Futbolcularımızdan daha fazla gol bekliyoruz. Maçta doğru zamanda doğru yerde bulunan oyuncumuz gol atıyor. Son maçlarımızda gol yollarında daha fazla etkili olacağımızın sinyallerini alıyoruz. Takımımızın başarısı için elinden gelen gayreti gösteren oyuncularımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Şanlıurfa'ya 'Yabancı' Damgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement