Şanlıurfaspor'dan Protokol ve Basın Mensuplarına İftar Yemeği - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor'dan Protokol ve Basın Mensuplarına İftar Yemeği

Şanlıurfaspor\'dan Protokol ve Basın Mensuplarına İftar Yemeği

Şanlıurfaspor. protokol ve basın mensuplarına iftar yemeği verdi.

15.07.2014 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfaspor. protokol ve basın mensuplarına iftar yemeği verdi.

Şanlıurfaspor'un düzenlediği iftar yemeğinde kurum amirleri, belediye başkanları ve basın mensupları ile buluştu. Çok sayıda katılımın olduğu iftar yemeğinde konuşan başkan Fethi Şimşek, Şanlıurfaspor'un Şanlıurfa'nın önemli markası, en önemli değeri olduğunu söyledi. Şimşek, "Yönetim olarak, yöneticiler olarak Şanlıurfa kamuoyu olarak hepimiz bu işi önemsiyoruz, Şanlıurfaspor için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Başkan Fethi Şimşek, hedeflerinin ayrıca Şanlıurfaspor'u başarıya taşımak olduğunu söyledi.

Vali İzzettin Küçük ise bir futbol takımının hemşehrilik duygusunu en fazla perçinleyen etkenlerden biri olduğunu kaydetti. Küçük, "Burada gördüğüm kadarıyla herkes el ele vermiş Şanlıurfaspor'un başarısı için mücadele veriyor. İnşallah bizler de takımın başarısı için gerekeni yapacağız" dedi.

İftar yemeğinden sonra, basın mensuplarının karşısına çıkan Şanlıurfaspor Başkanı Fethi Şimşek, asbaşkan ve kulüp sözcüsü Nabi Kırmızı, futbol şube sorumlusu Maruf Güneş ve yönetim kurulu üyesi Kemal Süt soruları cevapladı. Basın mensuplarının sorduğu sorulara cevap veren Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyeleri, geçen sezondan bu yana takımın hayatlarının bir parçası olduğunu ifade etti.

Tello transferi ile ilgili olarak Güneş ise, " Kanada'da tatildeyken kendisine ulaştık Türkiye'ye davet ettik. Tesadüfen o anda orada olan başkanımız Fethi Şimşek transferi 1 saatte bitirdi" diye konuştu.

Öte yandan özel bir otelde gerçekleştirilen iftar yemeğine Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, İl Jandarma Alay Komutanı Selman Kömürcü, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek'in yanı sıra, kulüp yönetim kurulu üyeleri, ilçe belediye başkanları, kurum amirleri ve basın mensupları katıldı - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor'dan Protokol ve Basın Mensuplarına İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement