Şanlıurfaspor Güreşte Başarılı - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor Güreşte Başarılı

Şanlıurfaspor Güreşte Başarılı

Türkiye'nin çeşitli illerinde yapılan güreş müsabakalarına katılan Şanlıurfaspor güreşçileri aldıkları madalyalar ile Şanlıurfaspor'un ismini duyurdu.

12.03.2014 18:46  Güncelleme: 18:47

Türkiye'nin çeşitli kentlerinde yapılan güreş müsabakalarına katılan Şanlıurfaspor güreşçileri, aldıkları madalyalar ile Şanlıurfaspor'un ismini duyurdular.

Muş'ta yapılan 17-18 yaş güreş yarışmalarında birinciliği elde eden Hakan Murat Çankaya, Şanlıurfa'da yapılan Türkiye Güreş Şampiyonası'nda ikinciliği elde etti ve Milli Takım kampına katıldı.

Şanlıurfaspor adına müsabakalara katılan Murat Fırat ise, Malatya'da yapılan gençler güreş müsabakalarında birinci olarak Şanlıurfaspor'a altın madalya kazandırdı.

Kahramanmaraş'taki yıldızlar grup güreş müsabakalarında da birinci olan Fırat, Bursa'da yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda ise şampiyon olarak altın madalya elde etti.

Şanlıurfaspor Kulübü Güreş Antrenörü İsmail Çadırcı, "Yakın bir süre içerisinde kamp süreci başlayacak olan sporcumuz takımın en favori sporcularından biri olarak gösteriliyor. Bu sporcularımız bu yıl Avrupa ve Dünya Şampiyonaları'na katılarak, Şanlıurfa'ya büyük bir gurur yaşatacağına inanıyoruz. Kısa bir süre içerisinde bu kadar başarı elde eden sporcularımıza güreş camiasından da övgüyle bahsedilmektedir. Şanlıurfaspor'un bu branşa el atmasıyla yakın gelecekte daha büyük başarıların geleceğine inanıyoruz" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor Güreşte Başarılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement