Raşit Çetiner : Maçlar Sahada Kazanılır - Son Dakika
Spor

Raşit Çetiner : Maçlar Sahada Kazanılır

Raşit Çetiner : Maçlar Sahada Kazanılır

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Raşit Çetiner, "Maçlar, sahada kazanılıyor" dedi.

30.08.2013 12:02  Güncelleme: 15:41

Ligin ilk 2 haftasında 2 puan alan sarı yeşilli ekip, pazar günü konuk edeceği Kahramanmaraşspor karşılaşması için bugün tek çalışma yaptı. Gap Vadisi'nde Raşit Çetiner yönetimindeki çalışmada teknik ve taktik üzerinde duruldu.

Ligin ilk haftasındaki antrenmanda takım arkadaşıyla girdiği ikili mücadelede çapraz bağları zedelenen Ganalı Banahane'de çalışmaya katıldı.

Antrenmanın bitiminde 0-0'lık Manisaspor maçını değerlendiren Raşit Çetiner, şunları söyledi:

"Ligde oynadığımız 2 maçı da berabere bitirdik. İlk maçta gerçekten büyük bir talihsizlik yaşadık. En zor maçlar ligin başlarında olan maçlar. Manisaspor çok güçlü bir ekip geçen yıl finale oynadılar. Kazanmak için gittik birçok pozisyondan faydalanamadık. Bir sabırsızlık başladı, bu takım neden kazanmıyor diye. Bu takım kazanır. Bu takımın çapı çok yüksek. Biz oyuncularımıza güveniyoruz. Kazanmamız gereken en önemli şeylerden bir tanesi de takımdaşlık."

Raşik Çetiner, 3 puanla tanışmak istediklerini, galibiyet için sabır gerektiğini belirtirken de şöyle konuştu:

"Takım, kazanmasını da öğrenecek ve ona gönül verenleri de mutlu edecek. Herkes sakin olmalı ve takıma inanmalı. Banahane'nin çapraz bağlarında sadece zedelenme var. İki haftadır havuzda çalıştırıyoruz. Bugün yürüyüşlerine başladı. Üçüncü hafta sonunda doktorun muayenesinden sonra antrenmanlarına katılacak. Artık kendi evimizdeki maçları kazanmak zorundayız. Taraftarlar, takımlarına güvensinler ve destek versinler. Takımın taraftara ihtiyacı var." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Raşit Çetiner : Maçlar Sahada Kazanılır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement