Sarı-lacivert aşkı engel tanımadı - Son Dakika
Spor

Sarı-lacivert aşkı engel tanımadı

Düzce'de yaşayan 45 yaşındaki ALS hastası Erkan Genç, hastalığı ve hava soğukluğunu hiçe sayarak Topuk Yaylası'nda kamp yapan Fenerbahçe futbol takımının antrenmanını izledi.

12.07.2019 22:08  Güncelleme: 22:10

Düzce'de yaşayan 45 yaşındaki ALS hastası Erkan Genç, hastalığı ve hava soğukluğunu hiçe sayarak Topuk Yaylası'nda kamp yapan Fenerbahçe futbol takımının antrenmanını izledi.

Fenerbahçe aşığı olan Genç, omurilik ve beyin sapı adı verilen bölgede motor sinir hücrelerinin (nöronlar) kaybından ileri gelen bir hastalık olarak bilinen Amyotrofik lateral skleroz (ALS) hastalığını engel olarak görmeyip Düzce'nin Kaynaşlı ilçesindeki Topuk Yaylası'nda yeni sezon hazırlıklarını sürdüren futbolcularla bir araya gelme isteğini Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği'ne iletti.

Dernek yetkilileri, Genç'in isteğini yerine getirmek üzere harekete geçti.

Yaşamını devam ettirmek üzere vücuduna bağlı olan cihaz ile birlikte Fenerbahçe atkısı ve battaniyesini yanına alarak Genç'i Topuk Yaylası'na getirdi.

Genç, havanın soğuk olmasına rağmen büyük bir mutlulukla, aşığı olduğu takımın akşam antrenmanını izledi.

Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği Yardımlar Koordinatörü Dilek Şen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe aşığı olan Erkan Genç'in hayalini gerçekleştirdiklerini belirtti.

Erkan Genç'in takıma olan sevgisinin tüm engelleri yok ettiğini ifade eden Şen, şöyle konuştu:

"Erkan Genç ALS hastası ama koyu bir Fenerbahçe fanatiği. Israrla takımı burada izlemek istediğini söyledi. Bizde onun ısrarlarına dayanamadık. Erkan Bey sadece gözleriyle konuşabiliyor, hareket edemiyor. Solunum cihazlarına bağlı. Solunum cihazını, arabasını bütün cihazlarını aldık, Fenerbahçe battaniyesine sardık. Fenerbahçe'nin idmanını yarım saatliğine izlemek için Topuk Yaylasına geldik."

Havanın bir hayli soğuk olduğunu aktaran Şen, "Soğukta titriyoruz ama Erkan Bey çok mutlu, çok sevinçli. Bizde dernek olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz." diye konuştu.

Sarı-lacivert aşkı engel tanımadı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sarı-lacivert aşkı engel tanımadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement