Şehzadeli Eyüp Güreş Milli Takımı'na Seçildi - Son Dakika
Spor

Şehzadeli Eyüp Güreş Milli Takımı'na Seçildi

Şehzadeli Eyüp Güreş Milli Takımı\'na Seçildi

Manisa Özel Şehzade Mehmet Anadolu ve Fen Lisesi öğrencisi Eyüp Sayan, Yıldızlar Serbest Güreş Milli Takımı'na davet edildi.6-8 Nisan 2012 tarihleri arasında Bursa'da yapılan Türkiye Yıldızlar Serbest Güreş müsabakalarında 63 kiloda Türkiye...

12.04.2012 13:55

Manisa Özel Şehzade Mehmet Anadolu ve Fen Lisesi öğrencisi Eyüp Sayan, Yıldızlar Serbest Güreş Milli Takımı'na davet edildi.

6-8 Nisan 2012 tarihleri arasında Bursa'da yapılan Türkiye Yıldızlar Serbest Güreş müsabakalarında 63 kiloda Türkiye üçüncüsü olan Eyüp Sayan milli takıma girmeyi başardı.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan okulun beden eğitimi öğretmeni Muammer Gök, "Belirlediğimiz plan dahilinde çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Amacımız öğrencilerimizin, hem derslerinde hem de sporda başarılı olmalarıdır. Eyüp çok çalışkan ve karakterli bir öğrenci, ileride ülkemize Dünya veya Avrupa derecesi getireceğine inanıyorum ve ona çok güveniyorum" dedi.

Okul müdürü Giray Kara da, "Öğrencimizi kazandığı bu başarıdan dolayı yürekten kutluyorum. Güreşin marka okuluyuz. Okul olarak, Ata sporumuz güreşe yeni değerler kazandırmak için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şehzadeli Eyüp Güreş Milli Takımı'na Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement