Sarı kırmızılı kafileyi taşıyan uçak, akşam saatlerinde Balıkesir Merkez Havaalanı'na indi. Galatasaray'ı bir grup taraftar havaalanında meşaleler yakıp, tezahüratlar yaparak karşıladı.
Galatasaraylı taraftarlar, teknik heyet ve futbolcularla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Teknik direktör Cesare Prandelli, bazı minik taraftarların formalarını imzaladı. Taraftarlar, takımda en çok hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht ile oynanan maçta protestolara maruz kalan Selçuk İnan'a ilgi gösterdi.
Prandelli, yeni transferlerden Olcan'ın yanı sıra Hamit Altıntop, Gökhan Zan, Aydın Yılmaz ve Umut Gündoğan ile cezası süren Felipe Melo'yu kadroya almadı.
Galatasaray kafilesi, havaalanından, otobüsle konaklayacağı otele geçti.
Son Dakika › Spor › Selçuk İnan'a Balıkesir'de Büyük Destek! - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?