Serena William, Sloane Stephens'e Yenildi - Son Dakika
Spor

Serena William, Sloane Stephens'e Yenildi

Serena William, Sloane Stephens\'e Yenildi

Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda tek bayanlarda turnuvanın favorilerinden Serena William, 19 yaşındaki Sloane Stephens'e 2-1 yenildi.

23.01.2013 08:16  Güncelleme: 08:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda tek bayanlarda turnuvanın favorilerinden Serena William vatandaşı 19 yaşındaki 29 numaralı seri başı Sloane Stephens'e 2-1 yenildi.

Rod Laver Arena'da korta çıkan 3 numaralı seri başı Williams, ilk sette oldukça rahat bir oyun ortaya koyarak Stephens karşısında 6-3 üstünlük sağladı.

Williams, ikinci setin ilk servisinde rakibinin servisini kırarak durumu 1-0 yaptı. Kendi servisi ile ikinci sette 2-0 öne geçen Williams, genç rakibinin oyuna dönmesi ile 58 dakika süren seti 7-5 kaybetti ve durum 1-1 oldu. Sloane Stephens, maçı 1-1 yaptıktan sonra oyuna daha çok konsantre oldu ve başa baş giden sette durumu 3-3 yaptı. Daha sonra durumu 4-3 yapan Williams'a karşılık veren Stephens, servis kırarak oyunu 4-4'e getirdi.

Rod Laver Arena'yı dolduran tenis sevenlerden şaşkınlık uğultuları yükselmeye başladı. Kendi servisi ile durumu 5-4 yapan Stephens, Williams'ın servisini tekrar kırıp seti 6-4, maçı da 2-1 kazanıp kariyerinde ilk defa Avustralya Açık'ta yarı finale yükseldi. Sloane Stephens, yarı finalde 1 numaralı raket Victoria Azarenka ile karşılaşacak.

Muhabir: Recep Şakar

Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli - MELBOURNE

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Serena William, Sloane Stephens'e Yenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement