Seyhan Belediyesi'nin Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri sona erdi - Son Dakika
Spor

Seyhan Belediyesi'nin Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri sona erdi

Seyhan Belediyesi tarafından düzenlenen Veteranlar Tenis Turnuvası ve Streetball Turnuvası, keyifli geçen final karşılaşmaları sonrasında kupa töreniyle sona erdi. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, sporun önemine vurgu yaparak turnuvalara katılan takımları kutladı. Sporcular da Seyhan Belediye Başkanı Akay ve emeği geçenlere teşekkür etti.

26.10.2023 12:43  Güncelleme: 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyhan Belediyesi  tarafından Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla gerçekleşen Veteranlar Tenis Turnuvası ve Streetball Turnuvası, keyifli geçen final karşılaşmaları sonrasında düzenlenen kupa töreniyle sona erdi.

Cumhuriyet'in 100.yılı nedeniyle Gürselpaşa Tenis Kortu'nda Veterenlar Tenis Turnuvası, Füze Selami Spor Kompleksi'nde ise Streetball Turnuvası düzenlendiğini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, "Kötü alışkanlıkların önüne geçilmesinde spor çok önemli bir etken. Bu anlamda sportif faaliyetleri önemsiyor ve desteğimizi esirgemiyoruz. Sporseverlerin de heyecanla yakından takip ettiği turnuvalarda derece yapan ve katılım gösteren takımlarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

BAŞKAN AKAY'A TEŞEKKÜR

Turnuvalara katılım sağlayıp ter akıtan sporcular da turnuvaların gerçekleşmesinden dolayı Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Seyhan Belediyesi\'nin Cumhuriyet\'in 100. yılı etkinlikleri sona erdi
Kaynak: ANKA

Son Dakika Spor Seyhan Belediyesi'nin Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri sona erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement