Sezonu Fenerbahçe ile Açacak - Son Dakika
Spor

Sezonu Fenerbahçe ile Açacak

Sezonu Fenerbahçe ile Açacak

Tokat Belediye Başkanı ve Belediye Plevnespor Kulübü Başkanı Adnan Çiçek, Tokat Belediye Plevnespor'un Fenerbahçe maçı ile sezona başlıyor olmasını avantaj olarak gördüğünü söyledi.

16.09.2013 14:09

Tokat Belediye Başkanı ve Belediye Plevnespor Kulübü Başkanı Adnan Çiçek, Tokat Belediye Plevnespor'un Fenerbahçe maçı ile sezona başlıyor olmasını avantaj olarak gördüğünü söyledi.

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde mücadele edecek olan Tokat Belediye Plevnespor, sezon hazırlıkları devam ediyor. Transfer noktasında iki yabancı oyuncu dışında çalışmaların tamamlandığını belirten Başkan Çiçek, "12 kişiden oluşacak takım ile ilgili olarak iki tane noksanımız kaldı. Tahmin ediyorum sabah akşam bizle oynayan Kolombiyalı bir arkadaşımız vardı Cheshu diye onunla ilgili işlemleri bitirdiler sayılır. Ayrıca şuanda birde Amerikalı bir orta oyuncu ile görüşüyoruz. Oda bittikten sonra transfer işlemleri bitmiş olacak. Tokat Belediye Plevnespor voleybolda ligde tutunabilecek bir takım oluşturdu diyebiliriz. Amacımız 7-8 takımın arasında olmak. Bütün çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz" dedi.

İLK MAÇ FENERBAHÇE'YLE

Tokat Belediye Plevnespor'un ilk maçını kendi sahasında Fenerbahçe Grundig takımı ile yapacağını belirten Başkan Çiçek, "Sezon açılışı içinde bizim içinde son derece iyi bir kura diyebilirim. Maçın sonucundan ziyade Tokat Belediye Plevnespor - Fenerbahçe maçı ile sezona başlıyor olmamızı da bir avantaj olarak görüyorum. Arkadaşlarımız iki gün sonra 4'lü turnuvaya katılacaklar. Takımın biraz daha takım olması amacını taşıyan bir turnuvada 3 tane hazırlık maçı yapmış olacaklar. Daha sonraki süreçte 10-11-12 Ekim tarihinde Ankara'da Türkiye Kupası maçları var. Türkiye Kupası'nda da yine bulunduğumuz grupta bizden başka 3 tane takım var. Ziraat Bankası İzmir Konak belediyesi ve Gaziantep Şahin Bey Belediyesi ile aynı gruptayız. Bir takımın üst tura çıkacak olması aslında bir handikap. Çünkü her sene 4'lü gruptan iki takım çıkıyordu. Bu sene bunu bire düşürmüşler. Federasyon neden böyle bir karar aldı anlamakta da zorluk çekiyorum. Ama her ne olursa olsun bizim asıl amacımız kupa değil lig. İnşallah bu sene Tokat Belediyesi Plevnespor, Voleybol 1. Ligi'nde beklediğimiz performansı gösterecek diye ümit ediyoruz. Daha önceki yıllarda 2. Lig'e düşmemizden kaynaklanan bir seyirci kaybımız olmuştu. Ama ümit ediyorum ki busene tekrar 1. Lig'de seyircimizin de desteğini alarak takımımız en iyi mücadeleyi verecektir diye düşünüyorum" diye konuştu.

Başkan Çiçek ayrıca, Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Tokatspor'un 2'de 2 yaparak 6 puanla lider konumda olmasından dolayı kulüp başkanı, teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sezonu Fenerbahçe ile Açacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement