Siirt Spor Menajeri Öztaş : Galibiyeti, Elimizden Kaçırdık - Son Dakika
Spor

Siirt Spor Menajeri Öztaş : Galibiyeti, Elimizden Kaçırdık

Siirt Spor Menajeri Öztaş : Galibiyeti, Elimizden Kaçırdık

Siirt spor takımı genel menajeri Nezir Öztaş, Sivas Dört Eylül Belediye spor maçında galibiyeti kaçırdıklarını belirtti.

14.11.2013 17:21  Güncelleme: 15:59

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Siirt spor deplasmanda umduğunu bulamadı. Takımın Genel Menajeri Nezir Öztaş, Sivas Dört Eylül Belediye spor deplasmanından alınan 1-0'lık yenilgiyi hak etmediklerini söyledi.

Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nde oynana karşılaşmanın ilk yarısının başa baş bir mücadele içinde geçtiğin belirten Öztaş, yaptı açıklamada, "İkinci yarıda rakip takıma baskı kurduk. 90 dakika iyi oynayan taraf biz olmasına rağmen bir türlü istediğimiz gole ulaşamadık. Maçın bitimine son 10 dakika kala Sivas Dört Eylül Belediyesi bulduğu bir pozisyonu golle sonuçlandırarak sahadan gülen taraf olarak ayrıldı. İyi mücadele ettiğimize inanıyoruz en kötü ihtimalle bir puan bekliyorduk ama olmadı. Son haftalarda iyi bir performans sergilememize rağmen galibiyete ulaşamıyoruz. Aldığımız bu mağlubiyetle grupta 16. sıraya geriledik. Hedefimiz önümüzdeki maçları kazanarak zirveye ulaşmaktır. Lig uzun bir maratondur kısıtlı imkânlarla başarılar elde etmeyi planlıyoruz" dedi.

Siirt spor, hafta sonu Adıyaman'la deplasmana çıkacak.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Siirt Spor Menajeri Öztaş : Galibiyeti, Elimizden Kaçırdık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement