İstanbul'a Harcanan Para Siirtspor'a Harcanmalıydı - Son Dakika
Spor

İstanbul'a Harcanan Para Siirtspor'a Harcanmalıydı

İstanbul\'a Harcanan Para Siirtspor\'a Harcanmalıydı

Siirt sporun içinde bulunduğu çıkmazdan bunalan taraftarlar şikayetlerini sosyal medyada dile getiriyorlar.

29.08.2013 14:13  Güncelleme: 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da düzenlenen Siirt günleri ile ilgili görüş bildiren bazı taraftarların "İstanbul'a harcanan para Siirt spor'a harcanmalıydı" dedikleri bildiriliyor.

HOCA, ANLAŞAMAYIP GİTTİ

Bu arada kayyum yönetimi tarafından Siirt'e davet edilen Adana Demirspor eski çalıştırıcısı Mehmet Ak'ın parasal sorun nedeniyle anlaşamadan geri döndüğü öğrenildi. Son Söz'ün ulaştığı bazı kaynaklar, hoca sorunu çözülemediği için takımın lige başlamama riski ile karşı karşıya olduğunu dile getirdiler.

AH İSTANBUL!

Ankara'da yaşayan ve çağrıldığı Siirt'e gelerek anlaşmak için masaya oturan Mehmet Ak'a peşinat verilmediğinden geri döndüğünü öğrenen Siirt Spor taraftarları, şu sıralarda idmana inen oyuncuların çoğunun ise genç takımdan olduğunu belirttiler. Taraftarlar tepkilerini, "İstanbul'da düzenlenen etkinliklerin yerine Siirt spor destek verilmeliydi. Bizler sahipsiz kaldık ve böyle devam edecek" şeklinde dile getirdiler.

DEPLASMAN YARDIMI…

Öte yandan, il dışındaki taraftarların desteği ile 4 futbolcu getirildiği haberleri ulaştı. Ancak kulüp yetkililerinden hoca ve transfer konusunda herhangi bir açıklama gelmedi. Bazı taraftarların ise, takımın eski günlerine geri dönmesini istediklerini ve önümüzdeki tüm deplasman maçları için eskiden olduğu gibi esnaf ve taraftarlardan para toplayacaklarını dile getirdiler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor İstanbul'a Harcanan Para Siirtspor'a Harcanmalıydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement