Siirtspor ve Belediye Bingölspor Küme Düşüyor - Son Dakika
Spor

Siirtspor ve Belediye Bingölspor Küme Düşüyor

Siirtspor ve Belediye Bingölspor Küme Düşüyor

Spor Toto 3. Lig'de bu sezon ikinci kez maçlarına çıkmayan Siirtspor ve Belediye Bingölspor, Futbol Müsabaka Talimatı'nın 24/a maddesi uyarınca bir alt lige düşürülecek.

26.01.2014 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Siirtspor ve Belediye Bingölspor, bu sezon ikinci kez maçlarına çıkmadıkları için küme düşürülecek.

Ligin 19. hafta maçında Siirtspor, evindeki Derince Belediyespor maçına, Belediye Bingölspor ise deplasmandaki Kızılcabölükspor karşılaşmasına çıkmadı. Geçen haftaki karşılaşmalarına da çıkmayan iki ekip, Futbol Müsabaka Talimatı'nın 24/a maddesi uyarınca bir alt lige düşürülecek.

Futbol Müsabaka Talimatı'nın 24/a maddesinde "Bir lig devresinde ikinci defa müsabakaya gelmeyen, müsabaka sahasına gelmekle beraber müsabakaya çıkmayan veya müsabakayı terk eden takım hakkında hükmen mağlubiyet kararı verilmekle beraber, bu takım ligden çıkarılarak bir alt lige düşürülür ve bu müsabaka tarihinden itibaren bu takımla müsabakası olan diğer takımlar müsabakaları oynamaksızın hükmen galip gelmiş sayılırlar" ifadeleri yer alıyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Siirtspor ve Belediye Bingölspor Küme Düşüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement