Simon Ammann'ın Hayati Tehlikesi Bulunmuyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Simon Ammann'ın Hayati Tehlikesi Bulunmuyor

07.01.2015 16:26

Dört Tepe Turnuvası'ndaki 136 metrelik atlayışı sırasında yüzüstü düşerek ağır yaralanan dünya kayakla atlama şampiyonu Simon Ammann'ın hayati riski bulunmadığı bildirildi.

İsviçre Kayak Federasyonu Basın Sözcüsü Christian Stahl, 2002 ve 2010 Kış Olimpiyatlarında 4 altın madalya kazanan Ammann'ın durumunun iyiye gittiğini belirterek, "Hayati riski bulunmuyor. Bilinci açık ve kollarıyla bacaklarını oynatabiliyor. Bir süre müşahede altında kalacak" bilgisini paylaştı.

2007 ve 2010 Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan 33 yaşındaki sporcu, Almanya'nın Oberstdorf ve Garmisch-Partenkirchen ile Avusturya'nın Innsbruck ve Bischofshofen şehirlerinde 4 etap üzerinden yapılan ve bu yıl 63. kez düzenlenen Dört Tepe Turnuvası'nda gerçekleştirdiği 136 metrelik atlayış sırasında dengesini kaybederek düşmüştü. Kazadan sonra bilinci kapanan Ammann, olay yerinde yapılan müdahelenin ardından Salzburg'daki bir hasteneye kaldırılmıştı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Simon Ammann'ın Hayati Tehlikesi Bulunmuyor - Son Dakika


Advertisement